• siveys_on_perverssia
  • 43 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii naista

sexual healing

Seksuaalisuus on mieletön voimavara, joka valitettavasti meistä monilla on osin tukahdutettuna johtuen siitä, ettemme ole uskaltaneet syystä tai toisesta täysin antautua kaikille haluillemme, vaan koemme jotkut fantasioistamme liian perversseinä. Tunnistatko itsessäsi tälläisia piirteitä, joita et kertakaikkiaan ole uskaltanut kohdata aiemmissa suhteissasi?

Haluan auttaa sinua kohtaamaan omat pervesioiksi luokittelemasi piirteesi turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä siten, että sinun ei tarvitse pelätä tuomitsemista ja hylätyksi tulemista. Avautumalla täysin kaikille haluillemme voi olla henkisesti erittäin vapauttava kokemus ja uskon, että seksuaalisuutemme hyväksymällä ja "tulemalla ulos kaapista" eheydymme ihmisinä.

Itse olen jo kohdannut ja hyväksynyt omassa seksuaalisuudessani sekä muillakin mielen osa-alueilla kirjavan joukon piirteitäni. Luonteeltani olen iloinen, rehellinen ja avoin. Ulkomuodoltani atleettinen ja katseenkääntävä. Etsin nyt lähinnä seikkailua, mutta sellaista, jossa päämääränä ei ole hedonismi vaan eheytyminen. Olen sinkku, mutta en pidä täysin poissuljettuna sitoutumistakaan, mikäli kemiamme sattuisivatkin kohtaamaan.

Uskallatko kokeilla? Kirjoita rohkeasti niin katsotaan voimmeko yhdessä ryhtyä matkalle kartoittamaan kartoittamatonta, kokemaan kokematonta ja avautumaan yhdessä elämän kirjon kaikille puolille. Itse olen valmis hyväksymään lähes kaiken, mutta en pettämistä, siispä oikeastaan ainoana ehdottomana vaatimuksenani sinun suhteen on on se, että olet sinkku. Toivon myös että olet henkisesti ja fyysisesti itsestäsi huolta pitävä ja ainakin kohdatessamme selvin päin.

Ikä
43 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu