Jone.XXX, 42v

Fuck-buddy -suhdetta ;)

Moi. Täs tarjolla kiihkee jätkä Oulusta ;) Mitat on 179/89 ja 19cm. Oon maskuliininen ja harteikas; kuntosalia harrastan. Ristiverinen/vaalea, lyhyehkö pystytukka. Kiihkee ja irstas ;)

Haen nautiskeluseuraa tapaamisiin sillon tällön; jos natsaa niin voisi nähdä sillon ku molemmille sopii ;) Ideana sellanen fuckbuddy-suhde, jos natsaa sillä saralla; mitään vakavaa en ole heti hakemas; mutta en mitää kertapanoakaan, vaan sellasta suhdetta et vois nähellä niis merkeis, miten molemmille sopii ja haluttaa ilman peräänkyselyitä/mustasukkasuutta/velvotteita. Myös vain yks kerta on ok, jos sinä niin haluat; miten kummalleki sopii ja miltä tuntuu.

Oon kiinnostunut ihan normiseksistä, eli ei tarvi pelätä mitään outouksia. Tykkään nuolla kunnolla eri asennoissa ja pitkään ihan märäks – ja vaik orkkuunkin asti – ja sit panoa eri asennoissa; takaapäin mun lempiasento. Nuolemisessa lempiasento 69 tai sit et nainen pyllistää tai kyykistää pillun nuoltavaks ;) Mun isoterskanen 19cm kulli hieroo kuulemma hyvin orkut..

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ja tietty mennään molempien ehdoilla, ja tehdään vain sellaista, mistä molemmat pitää.

Ilmottele jos kiinnostaa, ni katsellaan tarkemmin jatkoa ja katsellaan edetäänkö eteenpäin ;)

Sukupuoli
Mies
Ikä
42 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Oulu
Millä mielellä
Seikkailuun

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: