• Anna89
  • 30 vuotta
  • Helsinki
  • Nainen etsii miestä

Perjantai-pingviinin paras kaveri täällä hei

Täällä kirjottelee parikymppinen media-alan opiskelija Helsingistä. Oon sosiaalinen , huumorintajuinen ja maailman menoa ahkerasti pohdiskeleva energinen pakkaus. Osaan ottaa toiset huomioon ja vaikka oon itse helposti paljon äänessä, niin osaan myös pysähtyä kuuntelemaan mitä muilla on sanottavaa.

Viihdyn porukassa eikä mulle ole ongelma tutustua uusiin ihmisiin.
Rakastan ruoanlaittoa ja mulla on myös ravintola-alan koulutus plakkarissa. Keväällä fiilistelin täysillä J. Karjalaista tavastialla, kesän ykkösjuttuja oli Major Lazer ja Buplic enemy livenä ja mun elämä sais huippukohdan, jos Beynce tulis suomeen keikalle. Toi antanee vähän läpileikkausta siitä, millasta musaa fiilistelen.

Vapaa-ajalla tykkään urheilla , käydä leffassa ( kaikki paitsi kauhu, robottimäiskintä ja paska komedia menee ) köllötellä sohvalla ja juoda valkkaria kavereiden kanssa .
Ja mitä mä etsin / mistä pidän ihmisissä ? No, perus luotettavuus ja maalaisjärki nyt tietenkin, mutta huumorintaju, suvaitsevaisuus, ennakkoluulottomuus ja empaattisuus on ominaisuuksia joita diggailen ja arvostan . Ylipäätään olisi hauskaa tutustua uusiin tyyppeihin , mutta ei mua haittaisi vaikka löytyisi joku jonka kanssa jutut natsaisi paremminkin. Jos sulla on samoja intressejä tai luulet , että meillä vois olla jotain muutakin yhteistä kuin ikä ja asuinkaupunki, niin laita viestiä !

Ikä
30 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Kommuunissa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu