• liljahunaja
  • 43 vuotta
  • Helsinki
  • Nainen etsii miestä

Lilja etsii monipuolista leikkikaveria

Suloinen, herttainen, naisellisen pyöreä, nauravainen, inhimillisen epätäydellinen typy etsii mukavia, poikamaisia, täysipäisiä, leikkisiä, nautinnonhaluisia, ehkä hieman itseään rauhallisempia uusia tuttavuuksia / rakastajia / kumppania.

Mulla on mukava sosiaalinen verkosto kaikenkarvaisia ystäviä ja monia menoja. Olen rakastanut elämässäni, nyt olen kotvan pitänyt sinkkuaikaa. Sydämeni laulamaan saava Mr Most puuttuu. Tosin mistäs sitä tietää kuka sellainen sitten voisi olla, jos ei koettaisi tutustua uusiin ihmisiin. Baarissa taidan vaan viuhua tanssilattialla enkä mä oikein osaa tyrkyttääkään itseäni, ujoilen. Mutta tutustuisin suhun mieluusti vaikka teenjuonnin, juttelun, uimisen-, kaupungilla tai luonnossa liikkumisen ja muun kamuilun merkeissä.

Parasta maailmassa on tietty rakastaa ja tulla rakastetuksi, rikkaudet ja tittelit rapisevat. Lyhyemmästäkin kauniista kohtaamisesta voi tulla hauskuutta. Mä tykkään halailla, suudella ja kosketella, olla palvottu ja saada jalkahierontaa. Toivoisin, että hartiasi mahtuisivat ihan normaaleista ovista sisään ja olisit reippaasti epämuodikkaan viiksetön / parraton. Mutta nämä nyt ovat näitä.

Teen viikot töitä, käyn kaupassa ja harrastuksissa niinkuin kunnon ihmiset tekevät, käyn epätoivoista taistelua aikaisemman nukkumaanmenon kanssa sekä kummallisesti kaapista soffalle eksyvien kenkien, laukkujen, mekkojen sun muiden taltuttamiseksi. Nautin sosiaalisuudesta, kiinnyn lujasti ystäviini ja rakastettuihini, mutta tarvitsen myös omaa aikaa.

Uudet tuulet ovat tervetulleita, tule siis poika leikkimään kanssani!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
43 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
En tiedä
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia