Omppuli, 36v

:)

Etsin oikeaa parisuhdetta ja kaikkea mikä siihen liittyy. Arvostan luotettavuutta, toisesta huoltapitämistä sekä huomioonottamista, tasavertaisuutta ja niitä pieniä eleitä, joilla tehdä arjesta mukavampi. Osaan nauttia elämästä, haaveilla ja suunnitella myös tulevaa, samalla nautin myös arjesta omine askareineen.

Vapaa-ajalla käyn leffassa, teatteirissa yms. missä voin saada uusia elämyksiä ja mikäpä sen mukavampaa kuin kumppani, joka voi tehdä tätä kaikkea kanssani ja toisi miusta parhaimman ulos. Olen luova ihminen ja aina tuhertanu jotaki paperille ja seinille, luvan kanssa ja ilman. Piirroksia on paljon, joihin kaverit ja sukulaiset on jo varmasti kyllästyny ja osittain siitä syystä aloin pitämään blogia, jonne pävitän kaikkea luovaa tuherrusta. Varmaan juuri tuon harrastuksen vuoksi päädyinkin luovalle alalle. Omistan kosketinsoittimet, joita soitan nykyään aika harvakseltaan ja lauleskelen itsekseni vaikka lauluääntä ei olekkaan mutta eipä sitä kukaan ole kuuntelemassa jollei sitten naapurin korviin satu kantautumaan.

En ole maailman järjestelmällisin ihminen, inhoan tiskaamista ja kissan karvoja miun housuissa kun nousen kotisohvalta. Ruoanlaitosta oon alkanu pitämään entistä enemmän kun lopputuloksena on muutakin kuin pohjaan palanutta mössöä. Suklaasta, myötähäpeää synnyttävistä tosi-tv sarjoista ja mummin neulomista villasukista en luovu!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Sukupuoli
Nainen
Ikä
36 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: