• simovam
  • 33 vuotta
  • Helsinki
  • Nainen etsii miestä

:)

Moikka :)

Kiitos vaan siitä, että kävit profiilissani! :)

Ensiks mun pitää pyytää anteeksi virheistäni. Olen 24-vuotias tšekkiläinen tyttö, joka opiskelee tällä hetkellä HY:ssä visiting student-statuksella. Pääaineena englanin kieli, sivuaineena suomi. Olen hullu kieliin, kirjoihin, urheiluun (erityisesti laskettelemiseen - Ranskan Alpeissa olen ainakin kerran vuodessa) ja muutenkin tykkään pitämästä hauskaa :)

Niin kuin kuka tahansa tykkään matkustamisesta. Rakastan kirjoittamista, vaikka en ole vielä koskaan mitään julkaissut, ainaki ei kunnolla :D laatikkoni on kuitenkin runoja täynnä, ja silloin talloin rupean kirjoittamaan "kirjaa", olen tällä tavalla jo noin kolmen romaanin kesken :D ainakin mulla on muutamia hyviä ideoita, ehkä siitä vielä jotain syntyy...

Olen osittain töissä, sain juuri valmiiksi mun ensimmäisen virallisen käännöksen englanista tsekkiin. Sen lisäksi (tai siis ainakin kotona) opetan englantia ja ranskaa kielikouluissa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin, vaikkapa lähteä treffeille :) tai vaan kirjoittamalla ja juttelemalla tietokoneella. Kaikki kelpaa, laittakaa viesti vaan :) Mukavaa päivää kaikille!

Martina Šímová

P.S. Puhun sujuvaa tšekkiä, englantia, ranskaa, suhteellisen hyvää suomea ja todella vähän espanjaa ja saksaa.

Ikä
33 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Kaverini kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!