Timppa-72, 51v

Moi sinkut, mielellään rock-henkiset kinkut!

Rennon leppoisa rokkiäijä etsii elämänsä naista.. Oho, nyt tuli kauheen "iso" käsite. Jos nyt alkuun ainakin sellaiseki aikovaa kandidaattia "koeajalle", muttei mielellään pelkkään kerran "koeajoon" :P

Kuvailisin itseäni seuraavanlaisella vertauksella: yhdistä Wagner- possu, Homer Simpson & Uuno Turhapuro. Sekoita massaan annos Jouni Hynystä, Simo Frangenia ja Esko Valtaojaa.

Kaikenlaista on koettu ja nähty, myös sellaistakin mikä kokematta ja näkemättä jäädä olisi saanut. Kaikesta kuitenkin elämässä oppinut. Kuitenkin mieleltäni olen erittäinkin nuorekas, en kuitenkaan lapsellinen (voiko mies edes sanoa näin? - vrt. stereotypia "miehet ovat ikuisia pikkupoikia"). En vaan tahdo alkaa TYLSÄKSI aikuiseksi.

Koneinsinööritutkinnon olen joskus suorittanut, tällä hetkellä teen töitä osa-aikaisesti. Olen pohjimmiltani kiltti, "nallekarhumainen" (pulska ja pörröinen). Kohtalaisen pitkäpinnainen ja hyvähermoinenkin..

Huumori on elämän suola, myös mauton huumori. Pipo ei niinsanotusti kiristä, en pikkuasioista stressaa ja annan hevosten huolehtia maailman murheista, koska niillä on isommat päät (en ole kuitenkaan hevosmies).

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Leffat, TV, tietotekniikka ja harvakseltaan rock-keikat ovat ajanvietteeni - lähtisitkö kanssani keikalle vaiko keksisimmekö jotain muuta?! Minulla on ollut koirakin ja harrasteajoneuvo (iso, ruma ja amerikkalainen), todennäköisesti joskus vielä tulee taas olemaan kunhan oikea aika sellaisille on.

Lenkkipoluilta, kirkosta tai baarista et minua löytänyt ole - et löydä vastaisuudessakaan!

Sinä positiivisellä elämänasenteella oleva hauska ja fiksu naaras, rockin rakastajatar, mieluiten pieni pyöreähkö ja pitkähiuksinen. Joka osaat nauttia myös pienistä asioista (ja osaat nauraa tässä kohtaa koska tajusit kaksimielisen "vitsin") ota ihan rohkeasti yhteyttä jos vähänkään kiinnostuit - en mä ole läheskään niin paha kuin miltä näytän;)

Tutustumisiin!

Sukupuoli
Mies
Ikä
51 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Riihimäki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: