Tiera, 58v

Hymy auttaa arjessa!

Olen varattu ja edellytän sinulta luotettavuutta ja mieluusti samanlaista elämäntilannetta. En varmaankaan tässä olisi, jos olisin elämääni tyytyväinen. Mutta vaikka kulissin koetan pitää kasassa, tarvitsen nyt elämääni jotain muutakin...

Haluaisin ystävän, jonka kanssa keskustella viestein, tavatakin. Haluan vaihtaa mielipiteitä asioista, olla joskus samaa mieltä ja välillä kiistellä. Kaipaan läheisyyttä ja kosketusta. Jos välillämme synkkaa, olen valmis menemään pidemmällekkin, jos se sopii molemmille ja asioista sovitaan. Mutta se ei ole missään nimessä edellytys. En hae kertakäyttöistä kesäkisua vaan pysyvää ystävyyttä. Ehkäpä kohtalotoverista.

Minulle on ehdottomasti tärkeätä, että viehätät minua henkisellä tasolla, mutta pidät tietenkin itsestäsi huolta, arvostat itseäsi ja kuljet pää pystyssä.

Olen itse 185cm ja raamikas mies. Pidän liikkumisesta ja ulkoilusta. Olen hyvässä kunnossa, mutta en ole himourheilija eikä kroppani ole teräksentimmi. En silti ole lihavakaan eikä minua voi luonnehtia löysäksi. Tukka on jo hyvää vauhtia lähtemässä ja koetan välillä kompensoida sitä puutetta naamakarvoilla. Identiteettini ei kärsi niiden poisajostakaan, jos se on sinulle kynnyskysymys. Olen tietysti väärä antamaan itsestäni todistusta, mutta komeaksikin on minua joskus sanottu.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Koulutukseni on ammattikorkeakoulutasoa ja elämäni sekä toimeentuloni on vakaalla pohjalla, vaikka pihassa ei olekkaan saksalaisia autoja tai uima-allasta.

En polta eikä alkoholi vie minua. Juon kanssasi mieluusti vaikkapa toisenkin lasillisen punaviiniä tai oluen, mutta yhtä hyvin voimme lähteä syrjäiseen paikkaan ihailemaan luonnon ihmeitä tai istua terassilla tee- tai kahvikupin äärellä. Tai sitten vaan olla.

Sukupuoli
Mies
Ikä
58 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Vantaa
Millä mielellä
Ystäväksi
Asun
Kumppanini kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Varattu
Lapset
Minulla on 2 lasta

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: