Divinesia, 36v

Life your life to the fullest

Kaikki kuulostaa paremmalta englanniksi!

Olen nuorekas jantteri Haapajärven vesiltä, joka muutti Jyväskylään pari vuotta sitten. Olen koko pienen elämäni elänyt parisuhteissa, jotka on kestänyt vuosia. Tämä lie merkki että pystyn sitoutumaan, mutten ole löytänyt oikeaa?

Tahtoisin kovasti lähtä matkaamaan pitkin Eurooppaa, mutta kumppania, joka olisi myös töissä, ei ole toistaiseksi löytynyt... Paras matkani oli ehdottomasti Shanghain yliopistossa 3 kuukauden opiskelumatkani 2011, siitä jäi paljon mahtavia muistoja. Sinnekkin haluan vielä palata joskus.

Perus setit: urheilen, tykkään historiasta, eritoten sotahistoriasta, mutta tykkään yleissivistää itseäni kaikin puolin. Vuoropäällikkö olen myös nimikkeeltäni, ei lie vähennä arvoa..?

Armeija on käyty Kainuun rajavartiostossa, joten olen rajajääkäri.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Huumorintajua löytyy, ehkä välillä liikaakin. ;) Olen hieman pintapuolinen enkä mahda sille mitään. Eniten naisessa kiinnitän huomion silmiin ja sisältöön: nättejä sähkötolppia on nähty tarpeeksi. Persoonat kiinnostavat enemmän. Jos siis ajattelet olevasi erikoinen, erinomaista!

Luonteesta ehkä vielä sen verran, että olen aika perinteikäs mies, en pelkää sanoa jos joku on väärin ja olen hivenen jääräpäinen romantikko... Mutta suhteessa olen aika vaativa sankari, ulkopuolisten on turha ryttyillä emännälle tai itselleni. Rohkeutta ja uskallusta myös kokeilla kaikkea löytyy (ja oikeat ihmiset tietävät kyllä mitä tuolla tarkoitan hahah).

Joten, pitemmittä puheitta, sinua odotellen, neitonen. Palautahan usko, että mielenkiintoisia tyyppejä vielä löytyy. ;)

Sukupuoli
Mies
Ikä
36 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Jyväskylä
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: