Christoph, 41v

Elämä on lyhyt.

Hei - olen saksalainen, joka asuu ja työskentelee vähän enemmän kuin 3 vuoden ajan jo Suomessa - ja se on vielä seikkailu minulle.

Kuka haluaa osallistua? :)

Olen aikuinen mies, joka ei etsi enää itseänsä. Täytyy silti sanoa, että mun elämä on auki ja olen aika riippumaton ja elän vapaasti. Jahaa - olen myös taloudellisesti aika riippumaton.

Olen nautintoihminen. Tarkoitan sitä, että tykkään elää nykyisyydessä. Lähellä sydämeni on: hyvää ruokaa laittaminen, klassista musiikkia, puutarhahommia, vaeltaminen, välillä kalastaminen, valokuvaus, ehm,... ja sellaisia asioita, joiden kanssa "sieluni" voi olla vapaana ja hengittää. En ole uskovainen, mutta joskus asialliset sanat eivät riitä...

Mitä minä etsin? Se on aika hyvä kysymys. Tykkään tutustua uusiin ihmisiin, tykkään tuntua jännitystä. Se kuulostaa ehkä hieman epäluotettavalta, hm? Hm. Totuus on, että luulen, että olen rakastavana ja rakastettuna parempi ihminen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Hm. Ehkä en ole saanut 100% selväksi, mitä minä tarkoitan. Ehkä pitää mietiä vielä hieman. Ehkä sun täytyy kysyä juuri sitä!

En koskaan tiennyt, mistä naisista olen tykkännyt. Sun pitää olla oma itsensä, itsevarma nainen. O, on se harvinainen...

Sukupuoli
Mies
Ikä
41 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Oulu
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: