• Ludvigus
  • 46 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii miestä

Miestä etsitään

Heippa

Olen Helsingin Kalliossa yksin yksiössä elävä 44-vuotias btm-homo.
Etsin suht stabiiliin elämääni rikastusta top-miehestä, joka pitää tämmöisestä pullukasta.

Olen laiskamadon ja tulisielun yhdistelmä. Rakastan elämän helppoutta, enkä kilpaile kunniasta tai mammonasta. Parasta elämässäni ovat ystävät ja lystinpito. Ravintoissa käyn harvoin. Homokuppiloissa pari kertaa kesässä.

Olen kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja pidän pitkistä keskusteluista.
Suurin intohimoni on matkailu. Onnellisimmillani olen, kun lentokone lähtee nousukiitoon.

Sinusta toivon, että olet varma itsesi, myös homona. Mitään kaappijärjestelyjä en kaipaa enkä varattuihin sekaannu. Ei riitä into eikä yritys.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Koska olen btm, niin toivon sinun hoitavan se toppailun. Tykkään pitää miestä hyvänä. Välillä halailu ja hyväily ovat parempi kuin seksi. Toki mielelläni annan, kun haluat.

Tärkein asia mitä haen, on kuitenkin huumorintaju ja pieni pilke silmäkulmassa. Elämä on tylsää, jos ei saa nauraa, hauskuutella ja olla pikkuisen hullu.

Juu ja urheilua harrastan juuri sen verran, että katson olympialaisia. Salille musta ei saa kaveria. Eikä myöskään samoilemaan tai sienestämään. Parhaimmillani olen ylipäätään sisätiloissa. Eläimiä mä rakastan. Kissoille olen vähän allerginen. Aina voi kuitenkin ottaa pikkusen pilleriä, niin ei nekään haittaa.

Auto on ja asunto. Sinä vain puutut. En halua asettaa mitään ulkonäkö- tai ikämääreitä. Rakastan isovatsaisia ja/tai karvaisia miehiä. Se tähän ihan vain ohimennen mainittakoon. Ei se mua haittaa, jos olet aivan jumalaisen näköinen ja todella ihana. Sentään olisi toinen meistä sellainen... ;)

Kirjoita ihmeessä, jos hiemankaan kiinnostaa!

Ikä
46 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Miestä
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Homo
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia