vastakohta, 32v

Pöö.

Toiveikkaan uteliaana kurkistelen, millaisia yhteydenottoja täältä mahtaa sinkoilla. Vastaustodennäköisyyden maksimoimiseksi täytäthän seuraavat vaatimattomat kriteerini:

-Olet fiksu. Et seitsemän ällän ylioppilas, sellaista ei kukaan kestä, vaan fiksuuteen kuuluu suhteellisuudentaju ja ennen kaikkea kyky tuottaa ja ylläpitää kiinnostavaa keskustelua.

-Olet kiltti. Et päihteetön, kiroilematon vässykkä vaan hyväsydäminen yksilö, joka ei tahdo muille pahaa. Oikeudentajusi on kohdallaan: jos et kannata homoavioliittoja, saat perustella kantasi aika helvetin hyvin.

Vastakohdat kiehtovat meikäläistä. Jos Kubrick-leffa Full Metal Jacketin repliikki "You write "Born to Kill" on your helmet and you wear a peace button. What's that supposed to be, some kind of sick joke?" nostaa jotain älyllisiä niskakarvoja pystyyn, tiedät varmaan mistä puhun. Ihmisellä voi olla niin monia puolia, näennäisen ristiriitaisiakin. Itse hyvänä esimerkkinä: tämä teksti luo kurttuotsaisen vakavan mielikuvan, jossa on perääkin, mutta kyseessä on silti sama ikuinen lapsi joka improvisoi lauluja siileistä ja nukkuu välillä huvikseen lattialla.

Sukupuoli
Nainen
Ikä
32 v
Etsin
Naisia ja miehiä
Asuinpaikka
Lahti
Millä mielellä
Ystäväksi
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: