Lumentallaaja, 34v

Seuraako!

Isoin virhe, minkä ihmiset elämänsä aikana tekevät, on että pelkäävät liikaa sitä, mitä muut heistä ajattelevat. Miehet ja naiset molemmat jättävät monia hauskoja juttuja väliin kun ajattelevat, ettei se sovi rooliin, joka heille kosmisessa onnenpyörässä on jaettu.

Jos olet nainen, johon tuo ei päde, niin tässä on mies, joka myös on irtautunut sosiaalisen paineen ikeestä! En tällä tarkoita, että ravintolassa niistäisin pöytäliinaan tai että rohmuaisin kaupassa kaikki ilmaisnäytteet itselleni, vaan että uskallan pitää puoliani ja elää sellaista elämää, josta itse tykkään. Kanssaeläjieni onneksi minulla on tapana kunnioittaa ystävieni lisäksi myös tuntemattomia ihmisiä, joita en välttämättä koskaan tule tapaamaan. Ehkä sinne sekaan mahtuu joku, jonka ainoa ilonlähde päivässä on, että aiempi saunoja jätti täyden löylyvesiämpärin poistuessaan.

Vastapainona moiselle imelyydelle on onneksi orjakauppiaan sydäntä mustempi huumorintajuni, joka tilaisuuden tullen rankaisee kaikkia, myös itseäni. Kun osaa nauraa itselleen, voi myös paremmalla omallatunnolla repiä huumoria muista. En ilkeyttäni vitsaile, vaan ajatuksena on enemmänkin, että kun tarpeeksi paljon kylvää huonoa läppää, ihan tilastojen valossa tulee silloin tällöin pari hyvääkin juttua lauottua.

Ylipäänsä pidän itseäni varsin iloisena ja elämääni tyytyväisenä kaverina. On joku keskustelutaitoiseksikin haukkunut. Liekö tuo ollut humalassa silloin. Jos jotenkin pitäisi vielä tiivistää, niin sanoisin, että olen tieteellisen maailmankatsomuksen omaava hippi. Pitkä tukka kasvoi vasta 25 vuoden iässä, mutta henkinen fleda on ollut olemassa jo sitä ennen. Parhaani mukaan yritän aina olla avarakatseinen ja ymmärtää muita ihmiseliöitä.

Teen duunia kolme päivää viikossa ja elelen oikein mukavasti. Auttaa kun on suunnilleen ainoalla alalla, jolla on pulaa työvoimasta. Koulut on paketissa, eikä ainakaan toistaiseksi näytä siltä, että tarvitsisi alkaa kenenkään rikkaan naisen siivellä elelemään. ;) Joka tapauksessa vapaa-aika ja onnellisuus ovat kuitenkin itselleni tärkeämpiä asioita kuin lihava tili.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Sinulta luonnollisesti toivoisin, että perusihmismäiset piirteesi olisivat kunnossa, eli että olet rehellinen ja luotettava sekä osaat kunnioittaa muita ihmisiä. Jos luulet, että nuo eivät ole ylitsepääsemättömiä vaatimuksia, en näe mitään syytä, miksemme voisi tutustua ja katsoa, miten hyvin tulemme juttuun!

Pistä ihmeessä viestiä jos kiinnostus (tai ärsytys) heräsi, haluat väitellä oudoista mielipiteistäni (voin sanoa, niitä on paljon) tai muuten vain tekee mieli löpistä. :D

Sukupuoli
Mies
Ikä
34 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: