• ML-78
  • 41 vuotta
  • Espoo
  • Nainen etsii miestä

Heips!

Hei!

Tällä iloisella Espoon tyttösellä olisi toiveena löytää se elämää suurempi rakkaus täältä netin ihmeellisestä maailmasta :).

Kuvailisin itseäni iloiseksi ja ulospäinsuuntautuneeksi tapaukseksi. Ystäväni ovat kuvailleet minua ihmiseksi, joka tuo heidän elämäänsä iloa, lämpoöä, naurua ja sopivassa suhteessa vauhtia :).

Työpäivät kuluu markkinoinnin parissa alalla jossa viihdyn todella hyvin. Minulla on mahtavat työkaverit ja muutenkin kivaa töissä!

Vapaa- aikaa kuluu ystävien parissa sekä liikkumalla (mm. lenkkeily, uinti, laskettelu/murtsikka, punttis).

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Minulle tärkeitä asioita elämässä ovat ystävät, perhe ja ihanat kummilapseni.

Sille unelmien miehelle on vaikea asettaa kriteerejä... Uskon siihen että sitten kun synkkaa, niin sen vaan yksinkertaisesti tietää. Kaikki olemassa olevat listat unohtuvat siinä vaiheessa. Voisin kuvitella että mikäli olet ulospäinsuuntautunut, huumorintajuinen ja sopivassa suhteessa sekoitus rentoa elämästä nautiskelijaa ja määrätietoista kaveria, niin voisi olla suurempi todennäköisyys sille että välillämme synkkaa :). Pilkettä silmäkulmassa pitää olla :). Mutta ennen kaikkea, toivoisin sinun olevan tosissaan liikenteessä, sikäli mikäli tiemme kohtaavat!

Och samma på svenska!

Ikä
41 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Espoo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa