SoulmateForYou, 51v

Elämä on ihmeellistä :)

Kaikki me kaipaamme rakkautta, läheisyyttä, elämässä nähdyksi ja kuulluksi tulemisen kokemuksia. Ja paradoksaalista kyllä, kaikki em. on aidosti / pelotta mahdollista vasta, kun ihminen on kotona Itsessään.

Vastavuoroinen vuorovaikutus on elämässä parhaimmillaan syvän läsnä olevaa ja vastaanottavaa, monipuolisesti kasvuun kannustavaa ja elämässä eteenpäin "Kannattelevaa". Sen tilasta/ajasta (ystävyys tms.) riippumatta.

Kuinka yksinkertaista kaikki onkaan silloin, kun ihmisen oman sisimmän perusta on rakastetuksi tulemisen kokemus. Sellainen ihminen uskaltaa Olla Läsnä, Virrattaa kauttaan kaikkea kokemaansa "pelotta" (ilman naamioita). Jokainenhan tietenkin pelkää ja saakin pelätä. On luvallista olla peloissaan, hämmentynyt (varsinkin tätä minä teen paljon :)), kummissaan ja ihmeissään uusissa tilanteissa, mutta tuo pelko ei ole musertavaa ja vuorovaikutusta estävää. Luottamuksen varassa syntyy ja mahdollistuu ystävällinen katse, hetken hurma, avoin ja kysyvä pienen ihmisen hämmennys toisen ihmisen edessä, kaikki se Yhteyttä Luova, joka syttyy ihmisten välillä vain "tässä ja nyt".

Uskon, että Ihmisen kyky rakastaa ja herkistyä kauneudelle ja hyvyydelle elämässä ei ole lainkaan ominaisuus, joka on ulkoistettavissa, vaan pikemminkin seuraus yksilön persoonallisesta kehittyneisyydestä ja kyvystä matkailla itsessään (ihmisen on itse valittava elämän tarjonnasta kasvattava aines ja työskenneltävä läpi sen persoonallinen merkitys).

Mitä minä olen oppinut menneisyydestäni ?

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

- Turvallisuus / Rauha elämässä syntyy toisenlaisten prosessien kuin suorittamisen kautta.

- Herkkyydet ovat ikkunoita maailmaan. Vaali niitä itsessäsi ja lähimmäisissäsi. Anna Elämän Koskettaa.

- Ole Rohkea ja Uudistu jatkuvasti (sisäisesti ei niinkään ulkoisten paineiden vuoksi).

- Keskity Olennaiseen (asioihin, jotka tuovat mielenrauhaa) ja Elä Yksinkertaisesti (vältä turhaa hötkyilyä & älä anna turhan ulkoisen aineksen liikaa manipuloida itseäsi).

- Pidä Huolta Sisäisestä Lapsestasi (=kaikkein luovin ja herkin osa itsessäsi). Aikuisuuden ei tarvitse tarkoittaa Leikin ja Luovuuden loppua :).

- Elämä helpottuu, kun omasta minuudesta löytyy "rakkauden huone", johon kotiudut (= kun oman olemassaolon perustaksi tulee Rakastettuna Olemisen Kokemus).

- Todellinen (Sydämen) Sivistys käy ilmi tavassa kohdata Lähimmäinen.

- Ihminen on tehtävä itselleen (Voimme oikeasti oppia, miten vaalia hyvää ja rajoittaa pahaa itsessämme, Herkistää Rakkauden ja Kauneuden kokemista elämässämme).

- Tunnista (ja tunnusta) keskeneräisyytesi (tämän jälkeen ei tarvitse vaatia täydellisyyttä muiltakaan).

- Ole Aito ja Rehellinen Itsellesi ja Toisille (älä manipuloi muita ihmisiä, vaikka olisit peloissasi). Tunnista ne voimat (motiivit), joiden pohjalta (joko tiedostaen tai tiedostamatta) toimit elämässä.

- Etsi elämääsi Syvempi Merkitys / Alä elä arvotyhjiössä.

Etsin Dialogia ja Henkistä Yhteyttä juurevan ja tuntevan ihmisen kanssa, joka on sitoutunut elämässään Hyvyyteen ja kiinnostunut kasvamaan kanssani Ihmisenä (jos elämä meidät siihen pisteeseen kantaa) keskinäisen kunnioituksen, välittämisen ja pelottomuuden ilmapiirissä (rakkaus ei voi perustua pelkoon tai pakkoon).

Ja sen vuoksi olen ajatuksieni kanssa täällä tänään

Sukupuoli
Mies
Ikä
51 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: