Solos, 57v

Vakiintumisobjekti vailla vertaistaan

Hmm. Kuivahtiko baariavausrepliikkieni Tonava vai tylsyikö parkettien partaveitsi. Vakavasti mietin myös posliininmaalauskurssia, mutta päädyin tätä näpelöimään vaikka pidänkin posliinista.

Anopin ensimmäiseen tiukkaan kysymykseen voit vastata ytimekkäästi: "Se on ICT-DI"

Vaalea kihara tukkani heiluu vähän alle 190cm korkeudessa. Ruumiinrakenteessani näkyy, että rautoja on vähintään kerran viikossa tullut heiluteltua pitkään. Painoni heiluu satasen molemmilla puolilla motivaation mukaan.

Pääharrastukseni on aina ollut musiikki eli bändit, studioprojektit ja liveaktien diggailu. Pääsoittimeni ovat fonit. Liikuttavalta puolelta päivittäin uintia, pyöräilyä ja salia. Prätkäilen myös yleensä aika pitkää kautta.

Tavoitteitani ja toivottavasti luonteenpiirteitäni ovat laaja-alaisuus, analyyttisyys, suvaitsevaisuus ja terve kriittisyys. Kaveripiirini on suppeahko, eli viihdyn hyvin yksinäni, mutta olen sosiaalisesti ihan riittävän kyvykäs.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Poliittinen näkemykseni on hyvin liberaali, mutta perussosiaaliturvan säilyttävä. Olen hyvin vähän materialisti ja perusurbaani, eli punainen tupa ja perunamaa eivät kiinnosta. Televisiosta katson lähinnä dokumentteja, uutisia ja valikoituja leffoja. Luen mieluiten tiedelehtiä. Ne yleensä kiinnostavat aiheesta riippumatta.

Yleensä pyrin olemaan kritisoimatta muita ihmisiä, koska monenlaiset ihmiset ovat rikkaus, mutta näen kuitenkin punaista rasistien tai muuten suvaitsemattomien lisäksi ihmisistä, jotka julistavat subjektiivisia mielipiteitään absoluuttisina totuuksina.

Profiilini kategoria "Elämänkumppani" kuulostaa aika juhlalliselta täydelliseltä matchilta hautaan asti. Ensisijaisesti ihan tavallista hyvää parisuhdetta etsin, mutta myös kevyempi ystävyys- & seksisuhde voi kokemukseni perusteella toimia.

Parisuhteelta odotan ihan perusasioita:

- asioiden jakamista

- kiinnostavia keskusteluja - uusia näkökulmia

- läheisyyttä ja seksiä

- että on tärkeä jollekulle ja toisinpäin

- kannustusta silloin kun ei mene kuin Strömsössä

- joitain yhteisiä harrastuksia

- matkailuseuraa

- turvallisuuden tunnetta, että uskoo daamin olevan maisemissa vielä ensi kesänäkin

- nauramista eli hyvää läppää

Epätyypillisesti en kirjaa tähän pitkää listaa unelmanaiseni yksittäisiä kriteereitä, koska kokonaisuus kuitenkin ratkaisee.

Sukupuoli
Mies
Ikä
57 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: