liisa81, 42v

Elämän ihmettelyyn

Etsin kumppania, jonka kanssa pohtia, tarinoida ja hassutella tai pysähtyä hetkeen keskellä ihan tavallista arkea.

Ehkäpä en ole ulkoisesti kovinkaan räväkkä, vaan harkitseva ja tunnollinen, mutta ainakin olen hyvin puhelias. Ihmissuhteissa tunnen olevani herkkä ja tunnelmaa kuulosteleva, koitan välttää toisten tuomarointia. Olen kuvataiteilija, joten harrastukseni, työni ja vapaa-aikani sekä työkaverit ja muut ystäväni menevät usein ristikkäin: monet asiat elämässäni liittyvät taiteeseen. Ehkäpä löydämme yhteistä puhuttavaa, jos sinäkin olet kiinnostunut kulttuureista, historiasta, kielestä, tieteistä tai taiteista. Vapaa-ajalla on kiinnostavaa löytää Helsingistä upea pieni gallerianäyttely, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Taiteessa pääsen kurkistamaan toisten ihmisten todellisuuksiin, katsomaan maailmaa toisin silmin. Oletkohan sinäkin uppoutunut elämässäsi johonkin oikein tärkeään, vaikka se ei toisikaan vakaata tulevaisuutta? Elämässä onnistumistahan ei voi mitata autotallin koolla eikä tavaroilla. Tai no, ellei autotalli sitten ole juuri paikka askarrella jotain mielenkiintoista ja kokeilevaa...

Pidän käsillä tekemisestä: piirtämisestä ompeluun ja vaikkapa puukäsitöihin. Aivan arkinenkin ruoanlaitto on piristävää. Kirjoittaminen on minulle luonteva tapa ilmaista ajatuksiani ja harrastan novellien kirjoittamista. Mutta kasvokkain tavatessa ajatus lentää vapaammin ja tasa-arvoisemmin. Haluaisinkin tavata sinut pitkän viestittelyketjun sijaan melko pian. Liikkuminen omaksi iloksi tuo kehoon hyvän tunteen.Minua kiinnostavat eläimet: nykyiseen asuntooni ei mahdu koiraa, mutta onneksi saan seurata sukulaisten koirien toilailuja. Katselen eläimiä myös Korkeasaaressa ja luonnontieteellisessä museossakin on tullut vietettyä aikaa. Elämäntapani on tällä hetkellä perin juurin kaupunkilainen.

Katson yhteiskunnan menoa vasemmalta ja voisi sanoa feministisesti, tasa-arvoon pyrkien. Uskontoihin suhtaudun osana pohjattoman monimuotoisia kulttuureja, en lopullisen totuuden näyttäjinä. Päällimmäiseksi taitaa jäädä luonnon ja ihmisen maailman ihmettely.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mistäs siis aloitettaisiin, kupposesta teetä rauhallisessa kahvilassa, täräyttävän näyttelyn katsomisesta vai kaupunkiluonnossa kävelemisestä?

Jos kirjoitat minulle, kerrothan myös itsestäsi ja vaikka siitä, mikä meitä voisi yhdistää.

Sukupuoli
Nainen
Ikä
42 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: