• liisa81
  • 39 vuotta
  • Helsinki
  • Nainen etsii miestä

Elämän ihmettelyyn

Etsin kumppania, jonka kanssa pohtia, tarinoida ja hassutella, seikkailla ja lopuksi sulatella koettua tai pysähtyä hetkeen keskellä ihan tavallista arkea.
Ehkäpä en ole ulkoisesti kovinkaan räväkkä, vaan harkitseva ja tunnollinen, mutta ainakin olen hyvin puhelias. Ihmissuhteissa tunnen olevani herkkä ja tunnelmaa kuulosteleva, koitan välttää toisten tuomarointia. Olen kuvataiteilija, joten harrastukseni, työni ja vapaa-aikani sekä työkaverit ja muut ystäväni menevät usein iloisesti ristikkäin: monet asiat elämässäni liittyvät taiteeseen. Ehkäpä löydämme yhteistä puhuttavaa, jos sinäkin olet kiinnostunut kulttuureista, historiasta, kielestä, tieteistä tai taiteista. Vapaa-ajalla on kiinnostavaa löytää vaikka Helsingistä upea pieni gallerianäyttely, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Taide on minulle usein kuin ihmemaa Liisalle: siinä pääsen kurkistamaan toisten ihmisten todellisuuksiin, katsomaan maailmaa toisin silmin. Oletkohan sinäkin uppoutunut elämässäsi johonkin sinulle oikein tärkeään, vaikka se sisältäisikin riskejä? Elämässä onnistumistahan ei voi mitata autotallin koolla tai omistamillaan tavaroilla. Tai no, ellei autotalli sitten ole juuri se hyvä paikka askarrella jotain mielenkiintoista ja kokeilevaa...
Pidän käsillä tekemisestä: piirtämisestä ompeluun ja vaikkapa puukäsitöihin, tosin sillä saralla minulla on vielä paljon opittavaa. Aivan arkinen ruoanlaittokin on piristävää, ravintoloissa en paljoa ole kiertänyt. Ehkäpä sinäkin pidät siitä, kun saa valmiiksi jotain itse tehtyä? Kirjoittaminen on minulle aika luonteva tapa ilmaista ajatuksiani ja haaveeni olisi alkaa harrastaa sitä enemmän, omaksi iloksi ja opiksi. Mutta kirjoittelun sijaan tapaan kavereitani paljon mieluummin kasvokkain. Silloin ajatus lentää vapaammin ja tasa-arvoisemmin, kuin irtonaisia lauseita bittiavaruuteen heitellessä. Tässä mielessä saatan olla somemaailmaan liiankin vanhanaikainen. Haluaisinkin tavata sinut pitkän viestittelyketjun sijaan melko pian ihan ”vanhanaikaisessa todellisuudessa”. Kasvokkain selviää nopeasti, riittääkö yhteistä puhuttavaa pitemmäksi aikaa.
Terveellinen ruoka on maukasta ja liikkuminen omaksi iloksi tuo kehoon hyvän tunteen. Tiukan tavoitteellinen urheilu tai johonkin ulkonäkönormiin kurottaminen sen kautta ei kuitenkaan ole minun maailmaani.
Minua kiinnostavat eläimet: nykyiseen asuntooni ei mahdu koiraa, mutta onneksi saan seurata sukulaisten koirien toilailuja. Joskus käyn katsomassa eläimiä myös Korkeasaaressa ja luonnontieteellisessä museossakin on tullut vietettyä aikaa. Hätkähdyttävän upeasti kuvatut luontodokumentit ovat telkkarin parasta antia. Haaveeni olisi myös opetella arkisesta Suomen luonnosta enemmän, vaikkapa tuntea kasveja. Elämäntapani kun on tällä hetkellä perin juurin kaupunkilainen.
Katson yhteiskunnan menoa ja ihmisten elämänkirjoa vasemmalta ja voisi sanoa feministisesti, tasa-arvoon pyrkien. Uskontoihin suhtaudun osana pohjattoman monimuotoisia kulttuureita, en lopullisen totuuden näyttäjinä. Päällimmäiseksi taitaa jäädä luonnon ja ihmisen luoman maailman ihmettely.
Mistäs siis aloitettaisiin, kupposesta teetä rauhallisessa kahvilassa, täräyttävän näyttelyn katsomisesta vai metsäpolun kulkemisesta?

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
39 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!