Tepanen, 42v

Etsitään kivaa naista

Heippa vaan!

Päätin laittaa tänne myös tämmöisen "sepustus"ilmoituksen. Minulla ei ole liikaa ystäviä, joten olen heitä tässä nyt etsimässä.

Miksi tarvitsen ystävää?

No koska en halua olla yksin koko loppuelämää. Haluan jakaa elämän ilot ja surut jonkun kanssa. Sitähän me kaikki täällä haluamme pohjimmiltamme, eikös niin?

Kaikkia varmaan kiinnostaa semmoinen juttu, että kuka minä sitten oikein olen?

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olen mies, jolla on ruskeat hiukset ja harmaat silmät. Tykkään katsella leffoja, tykkään pelata tietokonepelejä, tykkään pienimuotoisista autojen huoltamisista. Tykkään musiikista, vaikka en sitä sinänsä kuuntelekaan kovin paljon.

Olen nähtävästi aika koti-ihminen, mutta joskus välillä tykkään myös käydä vähän ulkomailla. Olen rehellinen ihmisille, tykkään melkein kaikista ihmisistä, enkä ole heti ensimmäisenä syrjimässä ketään. Olen yleensä rauhallinen ihminen ja välillä vähän hiljainen, mutta toki osaa puhua. Joskus olen ainakin muiden mielestä hieman itsepäinen, en aina usko heti mitä joku käskee, koska omasta mielestäni se on "melko tyhmä juttu" tai olen eri mieltä asiasta, no lopulta olen taipunut ja kaikki on mennyt ihan nappiin vaikka epäilin.

Minkälainen nainen olisi ihannekumppani?

Hmm jaa-a... No tykkään iloisista ihmisistä, koska uskon itsekin tällöin olevan iloisempi. Luulen iloisuuden heijastuvan myös toisiin. Räväkkyyttä ja eloisuutta saa myös olla, mutta ei liikaa, koska olen itse aika rauhallinen.

Hirveän kovaa suunsoittajaa ei välttämättä haluta, koska luulen, että sellaisen kanssa olisi melko vaikea elää. Toki rakkaus voittaa yleensä, jos jotakin kovasti rakastaa, niin rakastaa myös hänen "puutteitaan", kukaan ei ole robotti.

Haluaisin semmoisen kaverin, ystävän, elämänkumppanin tms. joka kuuntelisi minua ja joka ymmärtäisi minua, hyvyyksiäni (jos niitä nyt on) ja puutteitani. Sellaisen joka haluaisi keskustella eri asioista.

Plussaa tietenkin olisi jos nainen tykkäisi pelata tietokonepelejä edes joskus, eikä pitäisi sitä täysin negatiivisena juttuna. Tai viihtyisi tietokoneen parissa muuten. Toki elämässä on muutakin kuin tietokoneet.

Tykkään itse matkustella vähän, joten naisen tulisi myös olla matkustusmielteinen.

Tässä nyt pääpiirteittäin mitä naista etsiskelen.

Sukupuoli
Mies
Ikä
42 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Heinola
Millä mielellä
Ystäväksi
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: