• Lauren_8_8
  • 30 vuotta
  • Espoo
  • Nainen etsii miestä

Etsin lämmintä vapaata kainalopaikkaa

Olen 27-vuotias espoolainen nuori nainen, joka etsii kumppania jakamaan arjen ilot ja surut. Toiveenani olisi löytää samanhenkinen mukava mies, jonka kanssa voisi vaikkapa katsella elokuvia iltaisin, jutella, matkustella ja ihan vaan olla oma itsensä. Yhdessä kun arkikin on paljon kivempaa.

Lähdin opiskeluaikoina Espanjaan töihin, jossa olin 5kk ja valmistumiseni jälkeen lähdin Ranskaan au-pairin hommia tekemään ja samalla reissailemaan. Asetuin Suomeen keväällä 2011 ja olen töissä ihan vakituisesti. Välillä kaipaan ulkomaille ja haluaisin lähteä uusiin maihin seikkailuja kokeilemaan. En enää lähde sinne asumaan, mutta olisi hienoa jos jakaisit kanssani mielenkiintoni matkustamisen suhteen.

Luonteeltani olen yleensä iloinen, sosiaalinen ja värikäs tempperamentti minulla myös on. Ulkonäöstä sen verran, että pituutta on noin 157 cm ja minulla on luonnonkihara taipuisat paksut vaaleanruskeat hiukset. Minulla on ikävä kyllä astma ja allergia, joten toivon, että et omista eläintä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Toivottavasti olet nuori mies, jonka tavoite ei ole roikkua baarissa ihan joka viikonloppu. Lähde mieluummin kanssani kaupugille syömään, leffaan tai vaikkapa matkustelemaan viikonlopuksi toiseen kaupunkiin. Olen etsimässä seuraa rennolla mielellä. Toki ulkonäkökin merkitsee ja komiat miehet miellyttävät eniten silmää. Iloisuus, mukava luonne ja huumorintaju yleensä ovat asioita, joista miehessä pidän. Arvostan sitä, että mies kunnioittaa naisen mielipiteitä myös.

Jos kiinnostuit yhtään, niin laitapa viestiä, vaikka vain kaveri mielessä :)

Ikä
30 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Espoo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa