zine

Olin jo jonkin aikaa ellellyt sinkkuna aiemman suhteeni päätyttyä surullisesti saadessani tietää kumppanini pettäneen minua erittäin törkeästi.

Aluksi elämä sinkkuna oli aivan loistavaa, mutta kuten kaikkeen, siihenkin kyllästyy aikanaan. Syksyn tullessa ja pimeyden lisääntyessä tuntuu erittäin kivalta kun on joku kainalossa. Niinpä itsekkin päätin kokeilla ja pistin ilmoituksen tänne deitti.nettiin.

Ilmoitukseni tuotti yhden ainoan vastauksen. Mutta koska kriteerit olivat kohtuullisen korkeat, pidin jutun onnistumista kovinkin todennäköisenä. Tavatessani henkilön haavekuvat poksahtivat hajalleen pilvena lailla emmekä oikeen sopineet toisillemme.

Samana iltana hieman tästä harmistuneena katsoin olisiko nyt joku laittanut mielenkiintoisen ilmoituksen ja sellainen löyty johon ajan kulukseni vastasin. Toivo tätä kautta seuran löytymiseen oli hiipunut...

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Sain jo samana iltana neidiltä vastauksen ja tutustuimme. Sovimme treffit chattiin. Saimme ihmeeksemme huomata, että tiesimme toisemme entuudestaan mikä oli molemmille täysi yllätys! Vaihdoimme ajatuksia postin välityksellä ja treffasimme tulevana perjantaina.

Nyt olemme tunteneet pariviikkoa ja olen todella ihastunut! Pidän meidän tapaamistamme suuren luokan ihmeenä, joten seuranhakijat, ei kannata unohtaa, että niitäkin oikeasti tapahtuu! Hyvää syksyä kaikille ja onnea teille jotka olette kumppanin täältä löytäneet

  • Kirjoittanut zine, 23 v mies etsi naista

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa tarina ja kysy: