Teemu

Vuonna 2002 Kesäkuussa 12.6 oli kotonani yksin. Molemmat siskot muualla koko yön ja mikä parasta vanhemmat Bulgariassa.

Kotiintuloajoilla ylirajoitettuna nuorena miehenä päätin ottaa tilanteesta kaiken irti.

Chattasin kunnes tärppäsi. Olikin tarkoitus päästä sänkyyn asti. City.fi chatissa Sokkotreffit 1 hän oli. 32 vuotias nainen... Täysin salaperäinen vielä kun en tiennyt millainen hän oli kunnes sovimme treffit Kampin metroasemalla keskustassa tasan 0.00 keskiyöllä.

Samana iltana oli ollut Kaivopuiston konsertti 12.6.2002 missä Shakira oli vetonaulana. Olin kavereideni kanssa suunnitellut meneväni sinne mutta sateen takia se peruuntui mutta jos vettä ei olisi ollut tullut niin en olisi tavannut häntä.

Kävelimme Hietsun rantsua pitkin kohti seurasaarta. Sitten kävelimme edelleen Helsingin seudulla ja olimme kävelleet jo yli 3 tuntia ja kello näytti yli kolmea. Ajattelin että nyt täytyy edetä jotenkin ratkaisevasti. Menimme hänen asunnolleen ja hän sanoi että voin olla yötä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Juotiin teetä siellä hänen asunnollaan minkä jälkeen tein aloitteen. Sanoin että saako sua koskettaa ? Hän vastasi: "totta kai".

Se yö jäi mieleeni pitkään ja edelleen. En ole koskaan tavannut yhtä kaunista ja ihanaa naista jonka kanssa edelleen elän. Ei käynyt mielessäkään jättää sitä vain yhden yön suhteeksi. 11 vuoden ikäero ei merkkaa meidän välisessä suhteessa mitään.

Alun perin halusin vanhemman naisen ja sellaisen myös löysin. Todellakin ihanan sellaisen. Olemme nyt olleet yli vuoden onnellisesti yhdessä.

  • Kirjoittanut Teemu, 22 v mies etsi naista

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa tarina ja kysy: