Sebastyne

Sain muutama kuukausi sitten meiliä Cityn sähköpostiin. Hän oli kiinnittänyt huomiota kuviini ja korttiini ja sitä kautta kotisivuihini. Hän oli tullut siihen tulokseen, ettei voinut enää vain lueskella, vaan hänen täytyi ottaa yhteyttä.

Hänen meilinsä olivat värikkäät ja runsaat, vaikka hän ensimmäisessä kappaleessa sanoi olevansa juuri lähdössä, hän lopetti vasta viisi kappaletta myöhemmin, käytettyään niin kuvailevaa kieltä, että hänet pystyi melkein näkemään kirjeiden kautta.

Tapasimme lopulta, ja viikonlopun vierähdettyä totesin että minun täytyy lopettaa muut viritelmät, joista osa niistäkin Cityn juttuja. Hän oli lähes suora ruumiillistuma Deitti.nettiin jättämästäni "lottokupongista", johon sain vihaisia vastauksia tyyliin "ikinä et tuollaista löydä, ja mikä luulet olevasi kun tollasta vaadit".

Vaikka hän ei kyseiseen viestiin vastannutkaan kielimuurin vuoksi, Cityä on kiittäminen siitä että tapasimme. Häitä valmistellaan jo ensi syksyksi, sillä todellisen rakkauden tunnistaa kun se kohdalle osuu, eikä tästä enää nuorrutakaan. :)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
  • Sebastyne, 29 v nainen
  • Etsi miestä
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!