selene

Sain ilmoitukseeni runsaasti vastauksia, ja vaihtelin parit mailin yhden ehdokkaan kanssa ja sovin tapaamisesta. Sitten kuitenkin saapui viimeinen vastaus ilmoitukseeni, ja se olikin Hän.

Tapasin edellisen ehdokkaan, mutta jotenkin oli etukäteen selvää, ettei se tämä ole (tapasimme vain kerran ja sitten emme enää pitäneet yhteyttä) ja jos se ei ole Hän, niin ei sitten kukaan. Tunnuimme vain olevan niin samanlaisia ja keskustelevamme jo mailitse niin luottavaisesti.

Tapasimme myöhemmin ensimmäisen kerran, ja treffit venyivät aamuyöhön eikä kumpikaan olisi halunnut lähteä kotiin - oli itsestäänselvää, että tapaisimme uudestaan. Viikon kuluttua olimme jo virallisesti yhdessä, ja nyt yhteistä taivalta on takana jo miltei puolitoista vuotta ja hyvin menee, yhteenmuutto suunnitteilla.

Hän on mies, jonka kaltaista en olisi uskonut olemassa olevan: keskustelunhaluinen, emotionaalisesti avoin, rakastava ja hellä, ennakkoluuloton mutta varovainen, sitoutuva, hauska ja jotenkin vain aivan uskomattoman sopiva ja tietysti oma itsensä aina ja joka tilanteessa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kiitos Deitti.net, kun annatte vaihtoehdon baareissa juoksemiselle! Ilman teitä en olisi Häntä koskaan tavannut, johtuen eri paikkakunnilla asumisesta ja juuri siitä, ettei kumpikaan meistä juuri baareissa pyörinyt seuraa hakemassa, jossa mahdollisesti olisimme voineet toisiimme törmätä.

Nettideittailussa tutustutaan ensin ihmiseen, sitten vasta ulkonäköön, enkä siihenkään joutunut pettymään - päinvastoin! Ilman Deitti.nettiä olisin edelleen surullinen, yksinäinen, erikoinen sinkku joka kuvittelee ettei häntä varten ole ketään toista olemassa. Nyt tiedän että on, ja se löytyi täältä!

  • selene, 20 v nainen
  • Etsi miestä
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!