Sparkling mind

Pistin ilmoituksen deitti.netin kautta ja jäin odottelemaan vastausta. Odotukset pyöri siinä 5 vastauksen kieppeillä.

Vastausten määrä sitten yllätti kun niitä tuli noin kymmenkertainen määrä odotuksiin nähden. Oli siinä varaa valita. Sitten aloin ahkerasti käydä läpi saamiani vastauksia ja tutustua heihin lähemmin.

Ei voi kieltää etteikö siihen määrää vastauksia mahtunut paljon saastaa, mutta kyllä helmiäkin nousi pinnalle. Erään helmen kanssa alkututustuminen oli vähän kivinen ja mietittiin tavattaisiinko ollenkaan vai ei.

No päätettiin kuitenkin tavata ja jotenkin juttu luisti yllättävänkin hyvin. Kahvilla istuttiin 5h, jonka jalkeen puhuttiin puhelimessa sama tuntimäärä öitä myöden (vaikutti tosin hieman seuraavan arkipäivän työskentelyyn, mutta mitä sitä nyt ei kärsisi helmen tähden.)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Siitä se sitten polkaisi käyntiin. Parin päivän pohdinnan jälkeen helmi pisti textiviestin kun olin koulussa ja tiedusteli olisinko halukas alkaa seurustelemaan ko. tyypin kanssa. Olikin plasmat sekaisin koko loppu päivän.

Ja mitäs nyt. Tänään 24.10. meillä tuli täyteen 7kk. (puolivuotispäivä oli ihana.) Ja rakastetaan toisiamme niin paljon ku sielu sietää. Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tulleessaan..

  • Sparkling mind, 19 v nainen
  • Etsi miestä
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!