Ilona

Hämmästelen joskus, miten kaikki kävi näin. Eli jätin ilmoituksen Deitti.netiin, hetken päähänpistosta ja ystävän yllytyksestä. Hän oli menossa naimisiin Deitti.net-löytönsä kanssa ja yllytti mua kokeilemaan myös.

Kirjoitin, ja vaikka asun pienellä paikkakunnalla, tuli yllättävän monta vastausta. Luin, ja yksi oli oikein mukavan tuntuinen. Kirjoitin, kirjoiteltiin, ja kuukauden päästä päätettiin tavata.

Jotenkin meileissä oltiin jo tutustuttu, ei mitään lässyn-lässyä vaan mukavaa jutustelua elämästä ja ajatuksista. Eikä edes mun kaksivuotias tytär säikäyttänyt pois tätä miestä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tapasimme, jotenkin se vaan napsahti. Tapasimme uudelleen ja pian olimme jo varmoja, että tässä se on. Mies kosi minua noin kuukausi ensimmäisestä tapaamisesta, kaksi kuukautta siitä kun hän vastasi ilmoitukseeni. Nyt olemme onnellisesti naimissa ja perheemme on kasvanut yhdellä lapsellakin.

Joten olen voinut suositella Deitti.nettiä kavereilleni, ehdottomasti. Mikä taas on johtanut parisuhteisiin, kihlautumisiin sun muuta. Ja sana Deitti.netistä leviää.

  • Ilona, 31 v nainen
  • Etsi miestä
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!