Jussi

Enpä olisi uskonut, että se sattuu omalle kohdalle - tai ehkä sittenkin uskoin, tai ainakin toivoin niin.
Olin käyttänyt deitti.netiä vajaan kolmen vuoden aikana varmasti kymmeniä kertoja joko laittamalla sinne oman ilmoituksen tai vastaamalla toisen ilmoon. Yleensä oman "mainospalan" tuloksena oli korkeintaan pari vastausta, ja pyrin käymään uusien tuttavuuksien kanssa ulkona, jos näin heissä minkäänlaista särmää. Suurempia vaikeuksia oli vastatessani naisten ilmoituksiin. On lähes mahdotonta erottua, jos sama leidi saa kymmeniä, kenties satoja vastauksia.

Yleensä treffailu kuitenkin päättyi muutaman viikon, ehkä muutaman kuukauden jälkeen.

Vaikka todennäköisyys on paljon pienempi, parempi tuuri minulla kävi deitti.netin mobiilipuolella. Tuntuuhan se aivan älyttömältä, että 160-merkkisillä viesteillä vois tutustua uuteen ihmiseen ja kenties hurmatakin hänet!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Näin kuitenkin vihdoin monen vuoden kokeilun jälkeen kävi tämän vuoden alussa. Sain City-lehdessä painettuun ilmoitukseeni vastauksen, joka tempaisi heti mukaansa. Aloimme tapailla, ja vanhoista merkeistä poiketen yhä useammin ja lempeämmissä merkeissä.

Päivää ei ole merkitty kalenteriin, mutta nyt olemme seurustelleet puolisen vuotta. Kyllä tästä pitää kiitos City-lehden palveluille antaa - ja tietenkin omalle hulluudelleen ja peräänantamattomuudelleen!

  • Jussi, 25 v mies
  • Etsi naista
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!