Mie

Olin ollut kolme vuotta sinkkuna, josta en kyllä erityisemmin pitänyt. Toivo oli vähän jo mennyt omille teilleen ja ajattelin vain pitää hauskaa katsoen mitä tapahtuu. Baareissa tuli pyörittyä tms.

Sitten eräänä aamuyönä tämä tapahtui, kun tulin tapani mukaan baarista kotiin. Laitoin neljän aikaa aamulla ruokaa ja avasin koneen. Aloin tsättäilemään, jota joskus tein ja teen vieläkin. Juttelin kaikenlaisten tyyppien kanssa ja sitten eräs kundi tuli juttelemaan minulle. Ensin en reagoinut mitenkään, mutta ajattelin kuitenkin vastata ja alkaa juttelemaan.

Olisi tavattu jo sinä aamuna, jos ratikat olisivat kulkeneet. Kävelemään en kuitenkaan jaksanut lähteä. No sovimme treffit seuraavana päivänä kaupungilla. En koskaan päässyt tapaamiseen, koska nukuin koko päivän. Olinhan mennyt vasta aamulla nukkumaan. Herättyäni soitin hänelle ja pahoittelin etten tullut. Hän oli sattumalta minua odottaessa tavannut kaverin joten ei ollut haitannut vaikken saapunut.

Sovimme parin päivän päähän uudet treffit. Silloinkin meinasin unohtaa ne. Istuin eräässä kuppilassa kunnes hän soittaa, että missä olet. No sanoin, että olen koko ajan tulossa ja lähdin vauhdilla menemään. Myöhemmin kyllä olen kertonut totuuden tästä koko jutusta. Ja hän sanoi, jos en olisi silloin itse soittanut, niin olisi antanut olla koko jutun.

No tavattuamme näin ihmeen. Katsoin Forumilla ettei tuo voi olla se kundi. Eihän tuo ole kauhea ja ruma. Mutta se se oli.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Eli siis netissä voi tavata sittenkin vaikka minkälaisen herkkupepun. Tämä kundi onkin sitten ollut paras mieheni mitä koskaan on ollut. Nyt on kahdeksan kuukautta sitten jo ylittynyt. Hän ei kyllä vieläkään myönnä, että tapasimme todellakin netissä.

Hassuja juttuja voi tapahtua.

  • Kirjoittanut Mie, 19 v nainen etsi miestä

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa tarina ja kysy: