annagelsomina

Kuulin deitti.netistä aivan ohimennen tuttavaltani kesällä 2000 ja päätin kokeilla.

Vuosia kestänyt suhteeni oli päättynyt joitakin kuukausia aiemmin ja kaipasin seuraa. Päätin laittaa oman ilmoitukseni ja tulos oli uskomaton: toista sataa vastausta.

Rankan karsinnan jälkeen jäljelle jäi kaksi kiinnostavinta ja miellyttävintä, joiden kanssa vaihdoin viestejä tiiviisti koko kesän. Elämäntilanteemme olivat samankaltaiset ja oli kiinnostavaa jakaa niitä.

Olimme eri paikkakunnilta ja tapaaminen järjestyi vasta loppukesästä, toinen mies ehti ensin ja se oli ihastumista ja eroottista värettä ensisilmäyksellä ja toinen viestikumppani sai jäädä. Siitä alkoi lähes pari vuotta kestänyt yhteydenpito ja tapaamiset hyvän seksin merkeissä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mies oli kiinnostava: eroottinen, hauska, yllätyksellinen jos kohta myös elämänsä järjestyksessä pitävä ja omillaan toimeen tuleva. Hän vastasi paljolti miesihannettani.

Mutta, kuten niin usein käy, toinen rakastaa enemmän... en ollut hänen etsimänsä nainen. Se oli tietysti surullinen juttu, kuten aina. Mutta tarinan toinen puoli oli itsellenikin yllätys: internetin kautta tutustuen todellakin on mahdollista löytää kiinnostavina pitämiään ihmisiä.

  • Kirjoittanut annagelsomina, 35 v nainen etsi miestä

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa tarina ja kysy: