otakulily, 43v

Happy happy joy joy!

Esoteerisella huumorintajulla varustettu vuorotyötä tekevä henkevä, jokseenkin ujo miekkonen.

Ujo tosiaan olen ja immeisten kanssa on välillä vaikeaa saada keskustelua aikaiseksi, varsinkin kun riittävässä hermostustilassa ulosantini on elokuvarepliikkejä ja katkelmia iskelmistä.. puhumattakaan että olen kävelevä iskelmäjukeboksi.

Sosiaalista elämää - hämmentävää kyllä - on, mutta jotenkin tuo kaveripiiri pyörii liikaa promillekulttuurin parissa. Eli toisin sanoen, uutta seuraa kaipaisi pieni ihminen, joka parhaansa mukaan yrittää repiä palkan selkänahasta ja haluaisi käyttää mokoman johonkin muuhun kuin tissutteluun jokirannassa tai vippaamalla köyhille kavereille, jotka maksavat kun jaksavat.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kuluneen vuoden aikana vanha rakkaus kirjallisuutta kohtaan heräsi yllättäen, ja nyt mokomiin on pistetty sievoinen summa rahaa ja luettu kuin kokeisiin pänttäävä supernörtti. Nörttiasteikolla menen kyllä jokseenkin korkealle - mitäs penteleen vanhemmat antoivat ekan tietokoneen neljävuotiaalle. Elämä ei onneksi sen ympärillä pyöri, mitä nyt kotosalla tulee sarjamaratoneja ja elokuvia tuijotettua joskus todellakin liikaa. No, elokuvat laidasta laitaan uppoavat, niistä kirjoittamalla tuli muinoin leipänsä tienattua.

Ja kokkaus... kyökissä puuhaaminen on sen verran terapeuttista, että siellä voisi viettää useammankin tunnin päivästä, etenkin jos miellyttävälle seuralle saa puuhastella.

Sukupuoli
Mies
Ikä
43 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Turku
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: