-mako-, 53v

?

Moikka!

Jassoo... Onpa tää vaikeaa... Olen 48-vuotias bottom-kundi landelta pääkaupungin kupeesta. Olen tavallinen duunari viinatehtaassa töissä.Baareissa en käy, joten tämä taitaa olla ainoa mahku yrittää löytää itelleen herraseuraa.

Huono olen omaa torveani puhaltamaan mutta jotain pitää kai yrittää itsestään kertoa... Siis 48v, 169/64 klanipäinen ristiverinen "pätkä" olen. Silmät on siniset, arkena tavallisesti rillien takana. Kroppa on ihan "tavallinen" eli sikspäkkejä etsivät tulevat pettymään. Karvoitusta löytyy normaalisti raajoista, rinnasta ja massun päältä eli sileitä poitsuja etsivät pettyvät myös. Riittäköön tuo ulkonäöstä; olen huomannut sen olevan kuitenkin aikas tärkeä niillekin, jotka sanovat hakevansa jotain ns. vakavempaa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Aktiivista harrastustoimintaa mulla ei juurikaan ole. Mulla on pieni rivari-piha, jonka hoidosta nautin ja oon puutarhaan, kasveihin ja luontoon yleensäkin vähän enemmänkin perehtynyt. Musiikkia kuuntelen paljon, maku on todella laidasta laitaan, ehkä etunenässä tulee gootti ja dark wave mut kaikkee mahdollista ja mahdotonta kuuntelen; Drab Majesty, depeche mode, Nick Cave, Joy Division, Bauhaus, Cure, kent, Tori Amos, Joni Mitchell, Kate Bush, Elton John, Kake Randelin jnejne. Leffoja katselen mielelläni, käytännön syistä enimmäkseen oman kotini rauhassa. Siinäkin maku menee laidasta laitaan. Ingmar Bergman on suosikki ohjaajien joukossa, yksittäisistä pätkistä esim. Laulavat sadepisarat, Jäämyrsky, Amelie, Stalker, Pont Neufin rakastavaiset, The reflecting skin, Piukat paikat jnejne. Ehkä tuo jotakin kertoo ainakin monipuolisuudesta. Lukeminen maittaa hiukan kausittain, joskus 2 kirjaa viikossa, joskus 1 kuukaudessa. Tässäkin maku on laaja, Olli Jalonen on oma suosikki suomalaisista.

Huh, tulipa tylsä litania. Mutta jotenkin sulhaskandidaatin pitäisi olla samoilla linjoilla tai ainakin sietää noita intressejä. Jos toinen haluaa vain käydä shoppaamassa ja salilla ja toinen keskustella elokuvataiteesta niin yhteistä puhuttavaa ei pidemmän päälle kauheasti löydy... Mutta huom! En ole mikään toivoton nörde tai missään nimessä pidä itteäni kovin älykkäänä/sivistyneenä. Mutta ei mua kyllä millään saa bb:ia seuraamaan... Ja baarissakin tykkäisin kyllä käydä, on vaan niin tylsä käydä yksin ja taukoa on ollu sen verran, että iskumielessä radalle lähtö oikeesti hiukan pelottaa! Ja tupakointia tulisi kokelaan luonnollisesti myös sietää.

Jaa-a, olikohan siinä tärkeimmät..? Kuten huomasit, en ladellut järin paljon omia odotuksiani/vaatimuksiani mutta se johtuu siitä, etten ihan oikeasti osaa silleen määritellä "ihannemiestäni". Kiltti pitää olla, toppi tieteskin, isot, karvaset ja miehekkäät tyypit noin niinku periaatteessa kiinnostaa eniten... Tietynlainen vaikeasti määriteltävä miehekkyys sekä luonteessa että olemuksessa on toivottavaa. Olen itse ollut muutamassa pidemmässä suhteessa mutta nyt 11 vuotta itseksein. Kokemus on osoittanut, että yhteensopiva huumorintaju on ehdottoman tärkeä, jos meinaa yhdessä pidemmän päälle jaksaa ja selvitä kaikista pienistä ja isommista vastaantulevista jutuista.

Jos jaksoit lukea tänne asti, niin ehkä sun kannattaa jopa kokeilla vastauksen laatimista. Katsellaan sitten jatkoa! Ja näitä nettideittejäkin on tullut kokeiltua aiemminkin joten lisätään nyt tähän loppuun vielä sekin, että pelkkää panoa hakevat, ukkomiehet, punasista kumisaappaista tms. kiinnostuneet varmasti löytävät seuraa muualta eli ei kande tähän vastailla.

Jään odottelemaan... :)

Sukupuoli
Mies
Ikä
53 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Nurmijärvi
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Homo
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: