• Temekki
  • 44 vuotta
  • Kouvola
  • Mies etsii naista

Liikuntaseuraa ja mukavia ajatuksia?

No flirts please. Open the conversation instead, and let me rather read a bit about your thoughts.
.............
Moikka!

Nuorekas ja eloisa, herkän jämäkkä ja sosiaalinen tyyppi täällä! Seurustelen. Ja joka toinen viikko hoidan lapsiani, ja kaipaan aitoa ystävää tasapainottamaan arkea! Ei vispiläkauppaa eikä salaleikkejä, kiitos. Ole reilu ja suora. Niin olen minäkin.

Kaipaan nyt seuraksi tyyppiä jonka kanssa voisi viettää hyvää aikaa lenkkeillen ja jutellen maailman kaikista asioista. Ja ehkä paras tapa taittaa matkaa olisi juoksu tai fillarointi sulana kautena, talvisin uinti tai muu fiksu sisälaji - hyvä seura saa todellakin liikkeelle! :) Yksin kun ei tule aina niin varmuudella lähdettyä, kun on säännöllisyyttä, se tarkoittaa myös sitä että lihas saa kyytiä ja tulee mentyä myös matka jonka suunnitteli. Ja samalla maailma parantui taas kahden samanhenkisen ajatusten verran. Motivaattori joka tasolla siis tarpeen!

Haluan olla ihan oikea ystävä johon luotetaan ja johon itse luotan. Toivon siis ihmistä jolla on elämänkokemusta eikä elämä kurita juuri nyt kovasti mistään suunnasta. Voit sanoa reilusti olevasi balanssissa, ja olet ns. hyvä tyyppi johon itse voisit ystävystyä henkisellä tasolla ihka aidosti. Osaat kirjoittaa ja puhua, ja nautit vuorovaikutuksesta, ja luonteesi on perusutelias.. Sillä pääsee mun kanssa tosi pitkälle. Luottamus siitä että olet kiva ihminen, on tärkeintä.
Olethan siis empaattinen, sosiaalisesti noheva ja muikean positiivinen tyyppi? Ja muista. Huumori hurmaa. Eli norja mielikuvitus on aina nannaa! :)

Ja jos vastaat, kai profiilissasi on hieman ajatuksiasi ja kuviakin? Olisi kivempi tarttua ajatukseen jo ennakolta, että vastassa olisi jo vähän tietoa, mihin tarttua. Ja vaikka korostan liikuntaseuraa, myös yleinen juttelu ja tutustuminen on aina hauskaa viisaisiin, ajatteleviin, laajakatseisiin ihmisiin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Vaikka kuvissani makaan, osaan kulkea myös pystyssä ryhdikkäästi! :)

Aloitetaanko ystävyys? Saa kirjoittaa!

Ikä
44 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Kouvola
Millä mielellä
Ystäväksi
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Varattu
Lapset
Minulla on 2 lasta
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!