• lifesupport
  • 42 vuotta
  • Kirkkonummi
  • Mies etsii naista

Dharma & Greg?

Ota rohkeasti yhteys niin sovitaan tapaaminen vaikka johonkin kahvilaan tai (vuodenajan ja sään salliessa) puistoon.

Olisi mukava tavata kiva mimmi jolla on samanlaiset elämänarvot ja intressit. Toiveena jonkun kanssa se jatkuisi jopa vähän pitempään. Elokuvissa haluaisin käydä melkein joka viikko, joskus kahviloissa (+kesällä jätskikipsalla) ja ruokaravintoloissa herkuttelemassa, erilaisissa tapahtumissa ja muuten vain viettämällä yhteistä aikaa. Baareissa en enää jaksa käydä, ennen kävin (esim. Tavastia-klubi) vesilinjalla keikkoja katsomassa ehkä kolmesti vuodessa. Enää käyn vain keskisuurissa-pienissä konserteissa (Savoy-teatteri, Musiikkitalo, Sellosali, ym.) "jossa saa rauhassa istua mukavalla tuolilla katsomossa".

Hänen toivoisin olevan tupakoimaton, avoin, hauska, rehellinen ja luotettava, lapsi- ja ehkä myös eläinrakas (koira?), älykäs, ei välttämättä urheilullinen mutta liikunnallinen, naisellinen, omillaan toimeen tuleva, myös kotosalla viihtyvä ja kiinnostunut monista asioista. Pidän lapsista (olen jopa miettinyt tarhasedäksi ryhtymistä ammattivaihtoehtona) ja haluaisin omiakin, jos niitä ei minulle siunaannu -> maltilliset varainsiirrot kummityttärelle on jo aloitettu... Itse en polta tupakkia ja tapaamismielessä se taitaa olla minulle nou-nou. Alkoholia kuluu vain vähän, muttei haittaa, jos haluat ottaa "joskus vähän lääkkeeksi".

Jos suurimman Tavoitteeni kohde leipoo pullaa silloin tällöin ja tekee minulle 1,6 lasta en varmaankaan kehtaa kieltää häneltä mitään... Jos lapsistamme yksi on tyttö, kurinpidollisen vastuun joutunen antamaan sinulle, helposti arvattavasta syystä. Jos pahnueeseen mahtuu myös Y-kromosomia rasitteenaan kantava yksilö, hänelle ei tavallisen ohjaavan huolenpidon lisäksi tarvitse juurikaan kuria pitää, jos yhtään isäänsä tulee. :)

Viihdyn hyvin itsekseni, mutta myös hyvässä seurassa. Parhaimmillani olen kuoliaaksinaurattaja, minulle on jopa ehdotettu sivutoimista stand-up -koomikon uraa, mutta siinäkin ammattilaiset ovat erikseen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Synnyinkaupungissani kysyivät henkkarin K-18 -baarin ovella viimeisen kerran ollessani 27. Vasta viime vuosina olen miehistynyt vähän enemmän. Olen myös ilahduttavasti saanut parannettua kuntoani liikunnalla (maraton 4.04, puolikas 1.51) ja paremmalla ravinnolla, sekä kiinnittänyt entistä enemmän huomiota pukeutumiseen ja käytökseen.

Vapaaherrana kun olen elänyt; kesällä käyn ulkoilemassa lähes päivittäin 1 - 3 (- 7...) tuntia, talvikaudella vain 2 - 3 kertaa viikossa. Hölkkään tiellä ja metsäpolulla, pyöräilen, rullaluistelen, opettelen uimaan kunnolla, kesällä käyn kyläkeskustakoulun pihassa pompsuttelemassa koripalloa. Suurimmat liikuntatavoitteeni liittyvät triathloniin ja jopa ultra-pituisiin juoksu- ja pyöräilykisoihin. Jos tapaan uuden Ihanan Ihmisen, pystyn vähentämään liikunnan määrää, se on silti riittävää terveydenhuollollisista näkökulmista ja tavoitteissani kuntosarjakilpailuihin valmistautumiseen.

Sanonnan mukaisesti pojat ja miehet (kuten tytöt ja naiset) osallistuvat urheilukilpailuissa eri sarjoihin. Minulla sinne pääseminen kesti yli 30 vuotta.

Olen ollut arka kontaktoimaan aloitteellisesti, mutta olen valmis vastaanottamaan rakentavia ehdotuksia. Olen kuullut miten jotkut poikapoloiset lähettävät asiattomia hölmöjä viestejä ja kuvia morsianehdokkailleen, eivät esiinny edukseen tapaamisessa jne. Toivottavasti huomaat miten erotun muista myönteisessä mielessä. Kulttuurissamme ittiään ei pitäis kehua liikaa, mutta kombinaationa olen huomaavainen, siisti, ehkä hauskin, yksi älykkäimmistä ja varmuudella luotettavin ihminen jonka tulet koskaan tapaamaan. Jos kuvasi ei ole julkinen, kysy minulta meiliosoite, voit lähettää kuvan tai kuvalinkin sinne.

Ikä
42 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Kirkkonummi
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!