• darkwolf
  • 52 vuotta
  • Kotka
  • Mies etsii naista

Etsin kunnes löydän

Etsin kunnes löydän.

Luulen, että tässä pätee sama kuin lentämisen oppimisessa Linnunradan liftareiden käsikirjan mukaan: pitää vain unohtaa osua maahan. Olen siis kuin en etsisikään, niin varmaan törmään johonkin mieluisaan...
Olen erittäin positiivinen, optimistinen, lannistumaton, itsepäinenkin tyyppi.

Liikunta
Rullaluistelu, paintball, hyötyliikunta (satoi tai paistoi, jotenkin tulee liikuttua).

Harrastukset
Muinaiset sivilisaatiot kiehtovat, etenkin Egypti ja Rooma. Autot. Jonkinsorttinen luontosafariseikkailu on pidempään kypsynyt mielessä.
Hifi ja kotiteatteri, droneilu.

Musiikkimaku
Laidasta laitaan. Klassisesta popin kautta pakanametalliin. Mutta ei missään tapauksessa kotimaista kansanmusiikkia! Eikä humppaa! Fiiliksestä riippuu pitkälti, ja kuuntelupaikasta. Bailatessa ja autolla kaasutellessa pitää olla bassoa, kotona chillaillessa blues tai jopa jazz soivat ajoittain.

Elokuvat
Laidasta laitaan. Taide-elokuvasta aivottomaan örvellykseen. Romantiikasta äijäleffoihin. Kotiteatteria tuunailen, genrejä voisi mainita vaikka sota, scifi, fantasia, kauhu. Perusdraama harvemmin uppoaa.

Matkakohteet
Pidän Portugalista, etenkin pohjoisosasta, ja Portosta, Douron jokilaaksosta. Lähi-itään sytyin aikoinaan käydessäni siellä. Brittein saaret ovat aika yes, Skotlantiin ja Irlantiin olen ihan lääpälläni. Japani, hai! Eipä matkakohteella niin suurta väliä, vaan sillä kenen kanssa siellä matkailee.

Motto
Onhan noita, vaan ei tietenkään tule just nyt mieleen. No, kai mä menen vaikka läpi harmaan kiven, kun on tarvis. Niin, ja on myöhäistä elää tänään, viisas eli jo eilen. Roomalainen runoilija Martialis oli fiksu äijä. Eli aina ei pidä miettiä, vaan pitää tarttua hetkeen, juu.

Lempiasiat
No, lempeä kyllä tällä hetkellä puuttuu elämästä. Kahvi? Ja kyllä auto on mulle melkoinen Pyhä Lehmä, ei käy kieltäminen.

Asiat, jotka saavat minut syttymään
Äly, herkkyys, ne ovat tärkeitä. Katse, ja hymy pysäyttävät, kun kaikki sattuu kohdalleen.

Asiat, joista en innostu
Tyhmyys, empatian puute, itsekkyys, kyynisyys, epätoivo, huumorintajuttomuus.

Kielitaito
Suomi, ruotsi, englanti, saksa (sen verran, ettei nyt ihan torilla myytäisi), muutamat fraasit hepreaa (kyllähän mut torilla myytäisiin - voisi vain toivoa, että hyvästä hinnasta).

Omat kommentit
Ei sitten pidä lukea noita hakukriteereitä kuin piru raamattua. En tosiaankaan arvota ihmisiä senttimetrien tai kilogrammojen mukaan, sopusuhtaisuus kai miellyttää, terve sielu terveessä ruumiissa. Kyllähän sitä jokaisella omat kriteerinsä on, ja kuori herättää kiinnostuksen, ihminen on visuaalinen eläin. Kemia, sikäli kuin sitä sattuu olemaan, tuppaa kuitenkin aina mylläämään mietityt kriteerit uuteen uskoon. Jotain on tähän ikään tullut opittua.

Asumismuoto
Yksin

Lemmikit
-

Ihannekumppani
Sukupuoli Nainen
Ikä 21-50
Pituus 150-175 cm
Paino 30-65 kg
Hiukset Hyvin vaalea, Vaalea, Tummanvaalea, Ruskea, Tummanruskea, Musta, Harmaa, Punainen, Valkoinen, Monivärinen, Muu
Ruumiinrakenne Pienikokoinen, Hoikka, Normaali, Urheilullinen
Siviilisääty Sinkku, Eronnut, Leski, Muu
Seksuaalinen suuntautuminen Heteroseksuaali

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
52 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Kotka
Millä mielellä
En tiedä
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!