Karhunsielu, 49v

Kadonnut: sielunsiskoni

Herkänkarhea nallekarhu 🐻 huhuilee kadonnutta sielunsisartaan loppuelämää jakamaan. Tuntomerkkeinä terävä äly 🧠, laaja sivistys 📕 ja ennen kaikkea hyvä sydän ❤️. Nähty liikkuvan jossain Helsingin ja Tampereen hujakoilla, mahdollisesti kauempanakin.

Urakiipeily ja toksinen positiivuus eivät häntä - eivätkä minua - nappaa. Olemme ihmisiä, emme oman elämänsä kuluttajia tai egonsa brändääjiä. Sen sijaan minua nappaa se, jos sinäkin uskot johonkin elämää suurempaan - vaikka sitten kaiken elollisen arvoon!

Olen syvävihreä 🌍, vegaani 🌱, rescuekoirailija 🐶, boheemi kirjoittaja ja biologi 🐟. Liberaali kristitty ja luontomystikko 🌳. Pyöräfanaatikko ja tanakka liikkuja 🚴🏽‍♂️. Toivoton romantikko 💝 ja eksentrikko 👽. Omaan savolaisen verbaliikan sekä melankolisen mutta empaattisen ja avaran mielen.

Kaipaan intiimiä ja intohimoista suhdetta, jossa jaetaan arki ja juhla, murheet ja ilot. Toivoisin, että tietäisit mitä tahdot, et pelkää (liikaa) toisen päästämistä lähellesi, etkä ole sitoutumiskammoinen. Ja että sinulla on oikeastikin aikaa parisuhteelle. Sitä paitsi se maailmanloppu voi olla lähempänä kuin useimmat luulevat tai toivovat! 😸

Höyrytän (vapetan), en polta! 😶‍🌫️

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ja joo, olen vanhanaikainen monogaminen romantikko. Ja niin tosissaan, että karhunhampaani narskuvat! ❤️‍🔥

"Gamble everything for love if you are a true human being. If not, leave this gathering. Half-heartedness doesn't reach into majesty."

Sukupuoli
Mies
Ikä
49 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Vantaa
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: