Karamelli, 60v

Olisinko sun lempikarkki?

Hei,

Etsinnässä mies jonka kanssa parhaat ominaisuutemme loistavat. Etsin jotain pitkäaikaista ja pysyvää, ei tuhlata kummankaan aikaa jos oot etsimässä seikkailua tai satunnaista s*ksiä ja kiitos ei varatuille. Monogamia ja vanilja kiitos. Tupakointi ehdoton ei. Arvostan hyviä käytöstapoja, toisten kunnioitusta ja arvostusta. Mahtavaa olisi, jos asuisit suht lähellä. Käytän julkisia.

Ja sun tuore kuva löytyy joko profiilista tai viestistä.

Yritän noudattaa terveellisiä elämäntapoja, en syö punaista lihaa mutta kana ja kala käy. Käyn salilla ja lukeminen on mun juttu.

Oon iltavirkku. Ambivertti.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olen sosiaalinen erakko mukavaa olla seurassa mutta osaan olla yksinkin, avoin, rento, välitön, vähän boheemi, luonnonlastakin löytyy ja puhelias😄hyvät keskustelut👍🏻👍🏻 Oon sit myös suorapuheinen jopa brutaalin rehellinen.

Jos etsit itsellesi hyvää kokkia, sukankutojaa tai kodinhengetärtä, valitse seuraava vaihtoehto, en nimittäin ole mitään ed.mainituista🫶

Multa löytyy kaks tatuointia jotka melko piilossa, jos jollekulle tämä tieto tärkeä. Kuvia en lähettele. Sulla voi olla tatskoja, kunhan ei kasvoilla🙂

Etsinnässä ei ole kirjekaveri joten tapaaminen olisi kiva, heti kun molemmille sopii.

Lapset aikuisia ja asuvat omillaan, toivottavasti sinunkin. Kaksi kissaa kotona ja ihana hoitokoira❤️

Kiitos kun kävit lukemassa profiilini🫶

Sukupuoli
Nainen
Ikä
60 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Hyvinkää
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 2 lasta

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: