RomCom, 35v

I have good English too... I'm a trans woman (pre-op, so male-type body), looking for people interested in veganism. If I don't find out that about you in your first message or your profile, I will ignore you.

По-русски я также понимаю. 日本語も分かります。

Mulla oli tossa "seikkailu" ennen... mutta en oikein syty ajatukselle, jollen ole ystävystynyt ja tutustunut siihen henkilöön kunnolla ensin ja todennut tämän sopivaksi. Eettisyys on tärkeetä. Miksi maailma on sulle hyvän kohtelun velkaa, jos et itse kohtele muita tuntevia olentoja sillä tavoin? Olen vegaani ja ihmettelen, miksi muita vegaaneja on niin vaikea löytää.

Olen trans-nainen ja prosessin alkuvaiheilla, joten mieheltä näytän, kun en ole silleensä pukeutuneena. Jos et tiedä trans-ihmisistä mitään, on todennäköisempää, että tulemme toimeen, jos vaikka lukaisisit jonkin kirjan aiheesta. En yleensä tällaista vaatisi, mutta ilmeisesti liikkuu niin paljon harhakäsityksiä aiheesta, että kyllä se varmaan kannattaisi. Osaat sitten lähestyä trans-ihmisiä ilman niitä käsityksiä jatkossakin.

Lenkki heittäytyy päivittäin. Uimassa käyn usein. Joogan lisäsin rutiiniin tuossa myös. Meditoinkin. Näitä voisi myös tehdä yhdessä, mutta tosi hauska olisi päästä vaan vähän halaamaan ja paijaamaan... ja oon pääosin naisellisista ihmisistä kiinnostunut mutta ehkä myös joku miessukupuolinen mutta symppis...? Toistaiseksi muhun yhteyttä ottaneet ihmiset ovat olleet melkein kokonaan lukutaidottomia tai ajatelleet, että mä tässä vaan esitän. Sitten vinkkinä kaikki naiset eivät välitä nähdä melkein-alaston-kuviasi, eivätkä ainakaan ilman, että itse niitä pyysivät. Mä oletan niistä kuvista vaan, että olet näitä jumppanarsisteja, tai muuten huonon itsetunnon omaava. Aivan helvetin kiihottavaa :P

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Japanin kielestä ja kulttuurista oon kiinnostunu. Myös oon kirjoittamisesta sitä, vaikken ole mikään Jari Tervo. Ootas, kun kokeilen... "Lue enemmän, luulet vaan." Ja sitten mielenterveysjutuista, useimmilla ystävillä on jotain, ja psykologiasta yleensä, ja filosofiasta. Ja vähän kaikesta muustakin... Myös kirjoitan peleistä arvosteluja ja sen sellaista.

Vegaanit ja vegaanisesta ruokavaliosta kiinnostuneet siis viestitelkää! Muuten, en vastaa viestiin, jos en jo profiilistasi tai viestistäsi saa näitä oleellisia juttuja susta selville :P

vegan, veganism, mental health, mielenterveys, mt

Sukupuoli
Nainen
Ikä
35 v
Etsin
Naisia, miehiä ja muun sukup.
Asuinpaikka
Kerava
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Kaverini kanssa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: