Widowmaker80, 44v

43-vuotias mies etsii ihan vaan kevyttä seuraa päivien iloksi. Lähinnä sellaista rentoa yhdessäoloa, kahvittelua ja vaikka FWB-meininkiä, kunhan ei liian vakavaksi mene.

Olen kohtuu urheilullinen, huumorintajuinen, itseironiaa löytyy, sekä tykkään pelata konsolipelejä ja käydä kävelyllä.

Olen hyvä kuuntelija ja vaikka olenkin luonteeltaani melko nauravainen niin löytyy minusta myös syvällinen puoli jos vaan kemiat synkkaa niin että uskaltaa luottaa toiseen.

Luonto on minulle tärkeä asia makkaraa on kiva käydä paistamassa niin kesällä kuin talvella, Puijo on kiva paikka liikuskella ja kesällä on mukavaa pulahtaa lämpimään Kallaveteen.

Baareissa tulee harvemmin ravattua mutta joskus on kiva laulaa karaokea ja tanssia. Tupakointini on sähkötupakan polttoa eli en haise pahalta siis ainakaan sen takia😀.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Elämäni ei ole ollut aina ruusuilla tanssimista ja olenkin yrittänyt prosessoida kaikkea tapahtunutta ja saada asioita mielessäni järjestykseen.

Toivoisin löytäväni täältä edes kivan juttukumppanin jolle voisi jakaa iloja ja suruja.

Ulkonäöltäni olen mielestäni ihan ok.

Minulla on kolme ihanaa lasta, joista kaksi heistä vuoroviikoin sekä lemmikkinä yltiösöpö Lilli-kani jolle on näillä näkymin tulossa kaveri parin viikon sisään.

Minua naisessa viehättää se että tykkää olla lähellä, spontaanius, taito nauraa itselleen ja tietysti hyvät kurvit🙂.

Makuuhuoneen puolella olen avoin kokeilemaan kaikkea uutta ja onhan tuota tullut jotain jo tähän mennessä kokeiltua😀. Tykkään nähdä kun vastapuoli nauttii ja se tuottaa myös minulle nautintoa.

Sukupuoli
Mies
Ikä
44 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Kuopio
Millä mielellä
Keskusteluun
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: