• Widowmaker80
  • 43 vuotta
  • Kuopio
  • Mies etsii naista

Widowmaker80

43-vuotias mies etsii ihan vaan kevyttä seuraa päivien iloksi. Tässä on vielä sen verran rikkinäinen että varsinaiseen parisuhteeseen minusta ei aivan ole mutta olisi kiva tavata mukavia naisia Kuopion lähistöltä. Lähinnä sellaista rentoa yhdessäoloa, kahvittelua ja vaikka FWB-meininkiä, kunhan ei liian vakavaksi mene.
Olen kohtuu urheilullinen, huumorintajuinen, itseironiaa löytyy, sekä tykkään pelata konsolipelejä ja käydä kävelyllä. Luonto on minulle tärkeä asia. Baareissa tulee harvemmin ravattua mutta joskus on kiva laulaa karaokea ja tanssia. Tupakointini on sähkötupakan polttoa eli en haise pahalta siis ainakaan sen takia😀.
Elämäni ei ole ollut aina ruusuilla tanssimista ja olenkin yrittänyt prosessoida kaikkea tapahtunutta ja saada asioita mielessäni järjestykseen. Tarkoitus olisi päästä ADHD-testeihin, saada lääkitys jonka avulla voisin keskittyä opiskeluun yms.
Toivoisin löytäväni täältä edes kivan juttukumppanin jolle voisi jakaa iloja ja suruja. Ehkä joku kaunis päivä olen tarpeeksi ehjä varsinaiseen parisuhteeseen.
Ulkonäöltäni olen mielestäni ihan ok.
Minulla on kolme ihanaa lasta, joista kaksi heistä vuoroviikoin sekä lemmikkinä yltiösöpö Lilli-kani.
Minua naisessa viehättää se että tykkää olla lähellä, spontaanius, taito nauraa itselleen ja tietysti hyvät kurvit🙂.
Makuuhuoneen puolella olen avoin kokeilemaan kaikkea uutta ja onhan tuota tullut jotain jo tähän mennessä kokeiltua😀. Tykkään nähdä kun vastapuoli nauttii ja se tuottaa myös minulle nautintoa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
43 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Kuopio
Millä mielellä
Seikkailuun
Jäsenyys
Deluxe-jäsen
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!