• Outotipu79
  • 44 vuotta
  • Karkkila
  • Nainen etsii miestä

Tauolla

Ihmiset eivät näköjään osaa perustason kommunikaatiotaitoja.

Minulla on viestikiintiö täynnä. Se tarkoittaa, että käyn keskustelua sellaisten kanssa, jotka ovat mahtuneet kiintiöön ennen kuin se täyttyi. Vaikka olen silloin tällöin paikalla, en ole tavoitettavissa chattailukaveriksi. Olen harmissani siitä, että tämä systeemi ei mahdollista kohteliaita henkilökohtaisia ei kiitos -vastauksia, joten yritän nyt levittää sanomaa näin yleisemmin.

Mainittakoon muutamia asioita, joista tuntuu olevan eniten epäselvyyttä:

* En ole; en ole ollut; enkä tule olemaan kiinnostunut "salaisesta" seurasta. Minusta on erittäin epäeettistä puuhailla mitään kenenkään vakituisen kumppanin selän takana. Myös silloin, kun kyseessä ei ole MINUN vakkarini. Ymmärrän, että joskus sellaiseen on perusteita, mutta minä en osallistu, kiitos vaan. Varsinkaan, kun epämääräiset lähestymisyritykset ilman suoria selityksiä kysyjän tilanteesta kertovat ihan suoraan, että kysyjä on lähtökohtaisesti epäluotettava. Muitakin kohtaan kuin sitä, jolta yrittää toimia salassa. Jos ei oma parisuhde toimi, kannattaisi ehkä miettiä voiko sitä muuttaa jollain tapaa, esimerkiksi avoimeksi jolloin muuta seuraa voisi hakea luvan kanssa, tai purkaa koko diili.

* En ole myöskään kiinnostunut päiväkahviseurasta. Ja näyttää erityisen naurettavalta ehdottaa sellaista siten, että systeemi lätkäisee sen saman ehdotuksen perään vakioilmoituksen, että lähettäjä ei muka halua vastaanottaa seksuaalissävytteisiä viestejä. Se kertoo yleisten ja yhteisten pelisääntöjen ymmärtämättömyydestä. Ja/tai itsekkyydestä. Jos on etsimässä pelkkää seksiä, sen voi tehdä tyylikkäästikin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

* "Moimitäkuuluu" ei ole hyvä aloitus edes silloin, kun olen tavoitettavissa keskusteluun. Tämä ei ole livechat. Tuo saattaa toimia vaikka baarissa, jolloin se tarkoittaa oikeasti "katso minua ja päätä että haluat jutella kanssani". Mutta määrittelemättömällä aikaviiveellä luettuna se antaa pelkästään epämääräisen hyväksikäytetyn olon. En minä ole velvollinen raportoimaan kuulumisiani ihmiselle, jota en tunne ja joka ei tee mitään osoittaakseen aktiivisesti, että haluaisi tutustua. Kuten lukisi profiilistani mitä olen itsestäni ilmaissut ja aloittaisi etsimällä jotain yhteistä kiinnostavaa.

* Seksiseuran etsiminen ilmoittamalla copypasteviestinä omat mittansa on minusta surullinen ilmiö. Toivoisin, että näin toimimaan sortuneet löytäisivät hieman itsekunnioitusta. Te miehet siellä netin toisella puolella ette ole pelkkiä katalogi-ilmoituksia ja kertakäyttöleluja. Etsiminen sinällään on ihan okei ja inhimillistä. Massaviestittäminen asiasta halveeraa viestin saajia ja tuollainen sisältö mitätöi lähettäjän ihmisarvoa. Tämänkin kohdalla saman asian voisi tehdä kovin paljon tyylikkäämmin. Kuten vaikka tiedostamalla oman kinkyytensä jos todella haluaa tulla halvennetuksi ja siirtämällä nuo jutut jollekin fetissisivustolle.

Henkilökohtaisesti arvostan kokonaisia lauseita joissa on ajatus mukana. En lämpene epämääräisille sanalistoille, oli mukana lista hymiökuvakkeita tai ei. (Ehkä varsinkaan niiden kanssa. Kyllä aikuisen pitäisi osata käyttää sanoja. Ja parhaassa tapauksessa hyödyntää tietoisesti myös rivien välejä.)

Laitan kyllä tänne laajemman profiilin siinä vaiheessa, kun olen aktiivisesti hakemassa uusia kontakteja.

Ugh, olen puhunut.

Ikä
44 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Karkkila
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!