• Outotipu79
  • 43 vuotta
  • Karkkila
  • Nainen etsii miestä

Pikkuvikainen ihmisnaaras etsii kelvollista urosta

Terveisiä flunssasta. Tämä viikko on mennyt vähän harakoille.

Ja koska tusinan eri keskustelun pyörittäminen yhtä aikaa on hieman rankkaa, vastaan tästä lähin ainoastaan sellaisille, joilla on kunnollinen profiiliteksti ja/tai jotka osaavat kirjoittaa ihan kokonaisia lauseita ja useampia ajatuksia per viesti.

***
On taas tullut aika vilkaista, löytyisikö intternjetin syövereistä elämänkumppania. Huomaavaista, ajattelevaa, osallistuvaa ja mielellään leikkisää. Viestintätaitoista, molempiin suuntiin. Aivotoimintaakin täytyy olla. Täydellisyyttä en vaadi, enkä myyntimiehen sanatulvaa. Viestintää kun on muunkinlaista.

ADHD:t ja antisosiaaliset eivät kiinnosta. Sori vaan. Olette ihan päteviä ihmisiä kyllä ja kavereista löytyy teitä useampia, mutta parisuhdemielessä teidän särmänne eivät sovi yhteen minun herkkyyksieni kanssa ja edellisen kokeilun traumoissa on jo ryvetty tarpeeksi monta vuotta.

Olen koulutettu ja muutenkin sisäsiisti, vaikkakaan en siivousintoilija. Käsillä tekijä, silmillä näkijä ja syvästi kokija. Taiteellinen, tai ainakin wannabe. Tieteellinen, tai siinäkin wannabe. Hyvässä valossa osaan jopa feikata sivistynyttä, vaikka olenkin henkisesti luddiitti ja vietän mieluusti vapaa-aikaa taantumalla menneille ajoille.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

En ole heti alkuun maksamassa sitä rahaprofiilia, joten en välttämättä saa kaikkia viestejä. Enkä ole täällä joka päivä läsnä. Joten ethän yritä käyttää viestijärjestelmää chattina! Pelkät "Moimitäkuuluut" voi rauhassa jättää seuraaville kohteille.

Olisi kiva saada rakennettua rinnakkaiselo sellaisen aikuisen miehen kanssa, jota kiinnostaisi omakotielämä, ehkä pihan laittokin ja metsä mieluummin kuin betonilähiö.

Sen puuttuessa kun saisi edes säännöllisesti seksiä. Tyypin kanssa, jonka juttuja viitsisi kuunnella muutenkin.

Ikä
43 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Karkkila
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!