• konstig
  • 40 vuotta
  • Turku
  • Mies etsii naista
  • Paikalla

Timantti

Etsiskelen mukavaa ja fiksua naista elämääni Turusta tai lähiseuduilta. Etäsuhde tuntuu ajatuksena melko hankalalta, mutta ei kai sellainenkaan sinänsä mikään mahdottomuus ole. Kosketusetäisyys olisi silti suotavaa. Sulla voi olla lapsia tai voit olla lapseton. Eläinrakkaana ihmisenä lemmikit on plussaa, mutta nekään ei ole mikään välttämättömyys tietenkään. Olen täällä etsimässä ihmissuhdetta.

Mulla ei ole lapsia ja lemmikkinä mulla on puolikas koira. Tykkään lapsista todella paljon ja samoin kaikenlaisista eläimistä. Koirista mulla on eniten kokemusta, mut kissat on melko tuttuja myös. Lapsista mulla on kertynyt yhtälailla ihan kiitettävästi kokemusta ja vaikka en ole koskaan omista lapsista haaveillut, niin monet elämäni parhaista hetkistä liittyvät lapsiin. Eläimet ja lapset ovat mielestäni aitoja ja sitä piirrettä arvostan myös aikuisissa.

Eksoottisetkin otukset kiinnostaa tosi paljon ja joitain olen päässyt pitelemäänkin. Jos sulla on vaikka tarantella, niin sitä voin aluksi kavahtaa. Uskoisin tottuvani sellaisenkin karvapalleron käsittelyyn silti varsin pian. Useat metsän eläimet ovat tulleet tutuiksi ihan kotikaupungissa sijaitsevilla metsäalueilla. Suosikkejani ovat cityketut ja tykkään tähyillä myös lepakoita. Tämän syksyn uutena tuttavuutena mulla tuli eräänä iltana vastaan mäyrä. Olen nähnyt muutama vuosi sitten myös susia aurajoen jäällä. Lintuja ja oravia ruokin omalla parvekkeellani vastoin talonyhtiön sääntöjä. Hups.

Olen työkyvyttömyyseläkkeellä ja tällä hetkellä pidän siitä että on reilusti vapaa-aikaa harrastuksiin ja vain olemiseen. Taloudellista tilannetta se toki vähän rajoittaa, mut tuun ihan hyvin toimeen enkä tarvitse kaviaaria joka aterialla. Koen olevani itselläni töissä tällä hetkellä ja tämän tyyliset keikkatyöt sopii mulle hyvin. Tulen hyvin toimeen esimieheni kanssa, vaikka meillä välillä onkin pieniä erimielisyyksiä. Yleensä ne on saatu selvitettyä ja olenkin firman paras työntekijä.

Elelen ihan kelvollista kenties jonkun toisen mielestä melko vaatimatonta elämää, mut mulle itselleni se on riittänyt mainiosti. Olen kuitenkin syntynyt lottovoittajaksi ja siinä on hyviä ja huonoja puolia. Pyrin keskittymään niihin hyviin sulkematta silmiäni kuitenkaan huonoilta. Otan mukisematta vastaan kaiken sen mitä elämällä on tarjota. Joskus toki täytyy osata myös vähän protestoida. Usein sen hyöty on purkautumista lukuunottamatta lopulta olematon.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Oon keskimääräistä älykkäämpi (luin sen ihan jostain virallisesta psykologin arviosta joskus). Saat selvittää itse monenko piirun verran. Toivon samaa myös sulta, sillä mulle on tärkeää kohdata sekä älyllisesti, että tunnetasolla mahdollisimman hyvin. Helpompi jutella sellaisen kanssa joka on samalla levelillä. Mitä se sitten kenellekin tarkoittaa.

Olen avoin, rehellinen, luotettava ja hauska. Tai ainakin mä pyrin olemaan kaikkea noita parhaani mukaan. Oon aina ollut tosi kiltti ja olen sitä yhä. Sen lisäksi oon ottanut oikeudeksi olla välillä myös vähän tuhma. Sellaisella tavalla joka ei loukkaa tai satuta ketään tosissaan. Pientä ilkikurisuutta tai sellaista ennemminkin. Tiedän mitä tarkoittaa käytöstavat.

Mulla on vähän "hankala" pää ja kiristelen elämän löystyttämiä ruuveja parhaani mukaan. Mutterit on saattaneet tipahdella matkan varrella. Latvalahoksi en itseäni silti sanoisi. Olen pikemminkin realisti ja mun rattaat raksuttaa useimmiten hyvinkin aktiivisesti. Onko mulla kaikki muumit laaksossa? Varmasti ja sinne mahtuu myös paljon muita temmeltämään. Omaan värikkään sisäisen maailman ja mielikuvituksen lahjan.

Ikä
40 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Turku
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!