Kielimies1973, 51v

Hellyyttä ja sekstailua, pliis :)

Pakottavasti, alkuun, että huomaat(te), tuo ENSIMMÄINEN yhteydenotto(si/nne) - ohjeeksi että:

Sivuston lomakkeen kautta ensin yhteydenotto - SITTEN SÄHKÖPOSTIIN jatkossa yhteydenotot. Kerro lomakkeella siis PUH / MAIL / INSTA, noihin mainittuihin voin vastata ilman älylaitteita (kts. alla)! En ole Deluxe, viestit täällä voivat loppua, vaikka vain pari ottaisi yhteyttä, en tiedä montako niitä on käytössä... nyt enää! 3G verkkko kait loppuu ja mun liittymä, ehkä on aika ostaa eka älypuhelin, sen mhdollisuudet sitten näkee vuonna 2024...

Itse asiaan... sitten...

Naisten kanssa:

-----------------------

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kielelläni ja sormillani = orgasmitakuun annan ja saat, ikinä ei ole vielä naisen kanssa epäonnistunut, kokeile vaikka, jatkan kunnes saat...

Parit:

----------

Ei kokemusta, tahtoisin antaa ja saada, sama takuu naisille myös parien kohdalla. Jännä ajatus olis antaa miehelle ja saada naiselta, tai toisinpäin, samaan aikaan = threesome.

Miehet, jos kiinnostuvat:

---------------------------------

ei kokemusta, ottaisin ja antaisin, korteni kekoon kantaisin.

Seikkailua etsin, fyysistä hellyyttä & seksiä:

----------------------------------------------------------

Fuckbuddy / FriendsWithBenefits (FWB) / Panokaveri -tyylistä seuraa, jos ei muuta. Kaikki yhteydenotot huomioidaan, olit sit varattu tai vapaa!

Ikä on numero, lakisääteisesti olet yli 18v, muuten kaikki käy, nuoremmat, samanikäiset ja vanhemmat. Voit olla Puuma tai muuten kuuma, nuori ja vapaa etsien uutta tapaa (vanhempaa miestä).

Millaista seksiä?

-----------------------

Laillista - tietenkin.

Kaikenlaista voi kysyä ja ehdottaa, vaniljasta tiedän sen jäätelöksi, kutakuinkin tavallinen seksi. Kaikki pikkukinkyilystä alkaen kiinnostaisi kyllä (puolin ja toisin, antaa ja saada) - oleppas ROHKEA ja "Kysy&Ehdota"!

ASUNTO - OMA - löytyy JKL keskustasta. Julkisten kulkuyhteyksien (lyhyiden) päässä JKL:stä voidaan myös ensitavata, esim Luonasi. HLÖ-autoa minulla ei ole, B-kortti löytyy.

Kuvani (suurin uudistus, tallennan ensin profiilin, sitten kuvat vasta):

------------------------------------

Muut kuvat otettu 23.09.2023 - tuo missä taustana on valkoista tiiliseinää, se on otettu "kauan sitten" yli 10v, MUTTA siitä näkee kuinka paljon on vaikuttanut esim naaman läskiyteen alkoholista luopuminen kun vertaa uudempiin kuviin! No, nämä uudet kuvat näyttävät näköjään kaiken vaikka kuinka pienentäis, uuh....kauheeta...

13.12.2023 - Profiilia muokattu ja uudistettu. Suorat seksimieltymykset jätetty kahdenkeskeisiksi keskuteluiksi. seksihän tässä taustalla on, miksi kieltää, Jos en etsisi, itsekseni pärjäisin!

Sukupuoli
Mies
Ikä
51 v
Etsin
Naisia, miehiä, pareja ja muun sukup.
Asuinpaikka
Jyväskylä
Millä mielellä
Seikkailuun
Lapset
En halua lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: