• Leskenlehti
  • 81 vuotta
  • Kotka
  • Nainen etsii miestä

Leskenlehti

Kotkalainen aikamiespoika!
Jos mietit, mihin käyttäisit eläkepäiväsi, voisitko ajatella akkaihmisen etsimistä? Helposti se onnistuisi, koska asun Kotkassa.

Leskensängyn makaamiseen on minulta kulunut jo 9 vuotta. Tarjokkaita on ollut, mutta pysyväksi ei ole kukaan jäänyt, johtuneeko siitä, että urheilu ja uskonto olisivat mielestäni saaneet jäädä keksimättä. Kirkkoon, urheilukentän katsomoon ja karaokebaariin minut saa vain huumattuna ja kantamalla.
Harrastan lukemista. Luetut kirjat vaihdan kirjastossa lukemattomiin. Jos katsot televisiosta urheilua silloin kun olet luonani kylässä tai minä sinun luonasi, käännän tuolini selkänojan televisioon päin, panen kuulosuojaimet korvilleni ja keskityn kirjaan. Lukutaitoa odotan sinultakin.
Jos pidät linnuista, voimme yhdessä mennä lintutorniin seuraamaan syys- ja kevätmuuttoa. Jos pidät kukista, voimme kesällä mennä pioni- ja yrttipuistoon. Vettä voimme katsoa Sapokassa.
Jos sinulla on auto ja siirrät sillä minua paikasta toiseen, maksan puolet bensoista.

Olen 150-senttinen eikä kasvukauteni enää jatku. Vararavintoa olen kerännyt mahan puolelle. Se kulkee mukana, jos pitää lähteä tästä karhun naapurista. Käsissä voi sitten kantaa vaikka tietokonetta, tuskinpa rukilla enää käyttöä on.
Olen uusi kotkalainen, joten joudun vielä suunnistamaan. Sitä varten minulla on Googlen kartta, joka on ladattu älypuhelimeen, muuhunpa mokomasta vehkeestä ei olekaan. Puheluni suoritan älyttömällä puhelimella.
En ole tekniikan nero, mutta kymmensormijärjestelmällä olen kirjoittanut ammatiksenikin. Ammatteja tosin kertyi yhteensä viisi ja työeläkkeeni ansaitsin Helsingissä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Toivon, että olet minun laillani kiinnostunut museoissa luhnustelemisesta, sillä täällä niitä on joka lähtöön. Minua kiinnostaa myös Tallinnassa sijaitseva kidutusmuseo Piinamisriistad, jossa on kattava valikoima välineitä, joilla ihmiset ovat lajikumppaneitaan käsitelleet.

Olen pitänyt tipatonta jokakuuta kohta 2n vuoden ajan. En vaadi raittiutta, mutta toivon, että hallitset alkonkäyttösi. Tupakoinnin aloitin ja lopetin 1960-luvulla enkä siedä tupakansavua, en natsoja enkä tuhkaa.
Koirille olen allerginen, mutta jos sinulla on kissa, toivon sen viihtyvän sylissä ja voimme sopia yhteishuoltajuudesta. Hevosille olen myös allerginen enkä mene sellaisen lähellekään.
Maksan tietokoneella laskuni, hoidan sähköpostitse ystävyyssuhteitani - ystävät kun ovat hajaantuneet ympäri Suomea.
Olen 15-vuotiaasta laittanut ruokaa joka päivä ja vaikka välillä kyllästyn siihen laittamiseen, jostakin syystä ruoka-aineita pakastimeen aina kertyy, vaikka helpommalla pääsisin, jos kävisin lounaalla päivisin jossakin.
Jos talven aikaan saisin syötyä pakastimen tyhjäksi, voisin ryhtyä kuluttamaan eläkettäni toisten laittamaan ruokaan. Ruhtinaalliselta tuntuu tuon ajatteleminenkin: eihän silloin tarvitsisi tiskatakaan.

En osaa kuvata minkäänlaisella kameralla enkä tunne Kotkasta vielä ketään, kenet voisin pyytää apuun, joten joudut kuvittelemaan. Voit tehdä samoin ja vastata minulle kuvattomana.
Tervehtien Leskenlehti

Ikä
81 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Kotka
Millä mielellä
Etsintäkuulutus!
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!