Leskenlehti, 83v

Eläkemies,

jos mietit, mihin käyttäisit eläkepäiväsi, voisitko ajatella akkaihmisen etsimistä?

Leskensängyn makaamiseen on minulta kulunut jo 9 vuotta. Tarjokkaita on ollut, mutta pysyväksi ei ole kukaan jäänyt, johtuneeko siitä, että uskonto ja urheilu olisivat mielestäni saaneet jäädä keksimättä. Kirkkoon, urheilukentän katsomoon ja karaokebaariin minut saa vain huumattuna ja kantamalla.

Harrastan lukemista. Luetut kirjat vaihdan kirjastossa lukemattomiin. Jos katsot televisiosta urheilua silloin kun olet luonani kylässä tai minä sinun luonasi, käännän tuolini selkänojan televisioon päin, panen kuulosuojaimet korvilleni ja keskityn kirjaan. Lukutaitoa odotan sinultakin.

Jos pidät linnuista, voimme yhdessä mennä lintutorniin seuraamaan kevät- ja syysmuuttoa. Jos pidät kukista, voimme kesällä mennä pioni- ja yrttipuistoihin. Vettä voimme katsoa Sapokan vesipuistossa. Lisäksi Kotkansaaressa on suojeltuja luonnonniittyä ja niiden reunoilla metsiköitä, joissa vielä pesivät linnut ja voimme kuulla linnunlaulua.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Jos sinulla on auto ja siirrät sillä minua paikasta toiseen, maksan bensat. Jos olemme menossa yhdessä sovittuun paikkaan, maksan bensoista puolet.

Jos olet minun laillani kiinnostunut museoista, täällä niitä on joka lähtöön.

Olen 150-senttinen eikä kasvukauteni enää jatku. Vararavintoa olen kerännyt mahan puolelle. Se kulkee mukana, jos pitää lähteä tästä Idän Karhun naapurista. Käsissä voi sitten kantaa vaikka tietokonetta, tuskinpa rukilla enää käyttöä on.

Minulle sopii ihan tavallinen seksi, sillä eläkeiässä ei kukaan ole enää samassa kunnossa kuin kaksikymppisenä, joten kovin ihmeellisiä suorituksia ei kummankaan kannata odottaa.

Olen uusi kotkalainen. Sain lahjaksi käytetyn älykkään puhelimen, johon ladatulla Googlen kartalla minun piti suunnistaa, mutta se ahmi prepaidkortteja niin, että sen ruokkiminen kävi kalliiksi. Kirjastosta sain tarkkoja paperikarttoja, joiden avulla olen oppinut liikkumaan. Puhelimeni pidän älyttömänä.

Eläkkeeni olen ansainnut melkein kokonaan Helsingissä useassa eri ammatissa. Asuin siellä ja muualla Uudellamaalla vuodesta 1960 vuoteen 1998, jolloin muutin aviomieheni kanssa maaseudulle eläkepäiviä viettämään.

Alkoholinkäyttöni on vähäistä. En vaadi toiselta raittiutta, mutta toivon, että alkonkäyttö on hallinnassa. Tupakoinnin aloitin ja lopetin 1960-luvulla. Entiset tupakoijat ovat pahimpia tupakanvastustajia enkä siedä tupakansavua, en natsoja enkä tuhkaa.

Koirille olen allerginen, hevosille myös enkä mene sellaisten lähellekään. Mutta jos sinulla on kissa, toivon sen viihtyvän sylissä ja voimme sopia yhteishuoltajuudesta.

Olen 15-vuotiaasta laittanut ruokaa joka päivä ja vaikka välillä kyllästyn kokkaamiseen, jostakin syystä ruoka-aineita pakastimeen aina kertyy, vaikka helpommalla pääsisin, jos kävisin päivisin lounaalla jossakin.

Maksan laskuni tietokoneella ja hoidan sillä myös muut asiani.

En osaa kuvata minkäänlaisella kameralla enkä tunne Kotkasta vielä ketään, kenet voisin pyytää apuun, joten joudut kuvittelemaan ulkonäköni. Voit tehdä samoin ja vastata minulle kuvattomana. Voimme sitten tehdä sokkotreffit.

Sukupuoli
Nainen
Ikä
83 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Kotka
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: