Supergirl, 30v

Voisitko olla prinssini? Täällä aito prinsessa!

Hei olen Laura 28 -vuotias kaunis ja hurmaava nainen Turusta ja olen aito prinsessa niin ulkonäöltäni kuin luonteeltanikin. Olen viehättävä kissanainen ja sovin loistavasti edustusseuraksi, rakastajattareksi, elämänkumppaniksi tai ihan vain ystäväksi. Jos minut vangitset niin olet erityinen ihminen, sillä olen erittäin vapaa sielu sekä suosittu miesten keskuudessa. Uskon olevani sinun unelmasi, mutta oletko sinä suoraan unelmistani? Mä haluan mukavuutta ja luksusta, kun tunnen oloni niin epämukavaksi, vaikka sisäisyys on täysin kunnossa mulla. En pidä tästä rikkaan miehen etsimisestä itsekään ollenkaan, mutta mun on oikeesti pakko yrittää tätäkin nyt, koska mä tarviin hyvin nopeasti mukavuutta ja kaikkea mitä haluan! Mä olen jo työni tehnyt ja tein sen salaa piilossa kaikilta katseilta hiljaa kärsien eikä kukaan uskonut koskaan minua, kun yritin pyytää apua... Tämä rikkaan miehen hakeminen ei ole niin kovin kaunista multa, mutta mä en hirveästi tee juurikaan mitään rumaa.

Olen persoonaltani ystävällinen kaikille, mutta tarpeen tullen kyllä puolustan itseäni tai rakkaitani, sillä olen hyvin ylpeä nainen. Olen hyvin lämmin ja sydämellinen ihminen ja ajattelen erittäin empaattisesti ja haluan olla avuksi tarpeen tullen jos pystyn olemaan. Olen täysin luotettava ja voit luottaa minuun kaikessa. Pyrin olemaan rohkea ja olen joutunut olemaan kohtaamissani tilanteissa pakon edessä erittäin rohkea ja tästä rohkeuteni on kehittynyt huippuunsa. Olen joustava ja pääsemme kyllä asioista yhteisymmärrykseen. Olen myös rento, joten sinun ei tarvitse jännittää edessäni ollenkaan enkä pidäkään siitä, että jännitetään liikaa ainakaan. Olen erittäin älykäs ja neuvokas nainen. Olen aivan varmasti mukava sinulle ja kaikille muillekin. Minä jos joku olen oikeamielinen ja olen todella ymmärtäväinen sekä empaattinen ihminen. Olen luova ja pystyn ratkaisemaan erinäisiä ongelmia erittäin älykkäästi. Tietenkin olen kunnollinen ja järkevä ihminen. Olen aurinkoinen sekä intohimoinen luonne. Olen erittäin viisas ja tämän ikäiseksi todella elämänkokenut nainen. Ajattelen aina positiivisesti eli olen siis positiivinen ihminen ja lisäksi olen todella huumorintajuinen, joten sinulle ei tule tylsää olemaan kanssani. Olen myös optimisti eli näen toivoa tulevaisuudessa. Olen todella ylpeä itsestäni sekä muista ihmisistä ja tämä todellakin näkyy käytöksessäni. Olen aito enkä pidä teeskentelystä tai teennäisyydestä ollenkaan. Olen lisäksi aika avoin ja rehellinen persoona, mutta minuun voi siltikin täysin luottaa en ole mikään juorukello. Unelmoin paljon asioista ja haluan toteuttaa myöskin unelmani sekä haaveeni. Minulla on järki päässä kaikesta huolimatta. Kunnioitan itseäni suuresti ja olen todella itsevarma ihminen. Olen sekä naisellinen, että todella tyttömäinen nainen ja niiin söpö! Olen välillä niin söpö, että sinulta saattaa päästä söpöysreaktio. Olen lojaali rakkailleni sekä ystävilleni. Haluan rakastaa enemmän ihmisiä, joten ota minuun yhteys jos olet tosissasi siitä, että tapaisimme jossain vaiheessa ihan oikeasti ja voisit olla unelmieni prinssi.

Saat asua missä päin vaan Suomea kunhan sinulta löytyy halu tavata minut ja täytät kaikki kriteerin eli sinulla pitää olla paljon rahaa ja sinun pitää olla hyvä ihminen. Ei pahoja ihmisiä, vaikka olisi rahaa kuinka paljon tahansa! Haluan ihan oikeasti löytää rikkaan miehen elämänkumppanikseni, koska minulla on unelmia, jotka vaativat rahaa ja haluaisin olla kuuluisa, koska olen niin kaunis nainen. Inhoan köyhyyttä ja olen todella köyhä, vaikka teen töitä. En tahtoisi tehdä ollenkaan töitä enää ikinä ja haluaisin elää ihanaa elämää ja olla onnellinen. Raha auttaa paljon kaikkeen kuten hyvinvointiin ja, koska olen hyvä ihminen niin tottakai se tehostaa rakkauttakin mielestäni. Ei myöskään tule riitoja rahasta sitten.

Rehellisesti voisin tienata naamallani jos olisin kuuluisa. Tarvitsen vain jostain sen mahdollisuuden, jota etsin niin kovasti kokoajan enkä ole vieläkään löytänyt sitä. Haluan olla brändi siis minä itse ja perustaa samalla jonkun oman firman kunhan keksin luovana ihmisenä jotakin. Keksin jo jotakin mikä toimisi. Olisin prinsessamainen brändi. Aito prinsessa, joka on kaunis ja söpö. Sinä siis hyötyisit minusta erittäin paljon aivan varmasti ja, kun tarvitsisi edustaa niin sinulle oltaisiin ehkä jopa kateellisia.

Ulkonäöltäni olen kaunis ja söpö sekä kissamainen. Olen erittäin edustavan näköinen nainen. Tyyliltäni olen dramaattisen ja edgyn näköinen usein, mutta välillä taas olen kiltin naapurintytön tyylinen nainen. Rakastan pukeutua räväkästi, mutta en kuitenkaan ole mikään gootti. Omistan Jeffrey Campbellin niittikorkkarit, jotka ovat laadukkaat ja upeat kengät ja ne sopivat minun jalkoihini täydellisesti. Käytän usein nahkatakkia ja revittyjä farkkuja. Jaloissani saattaa olla punaiset tai keltaiset farkut eli siis rakastan eri värejä ja olen inspiroitunut värikkyydestä. Tykkään eräästä sinisestä perus topista ja sininen väri edustaa minun mielessäni lojaaliutta. Tykkään pukeutua pinkkeihin ja vaaleanpunaisiin alusvaatteisiin. Minulle sopii vaaleanpunainen (se on pinkki mielestäni ja pinkki taas on vaaleanpunainen) huulipuna täydellisesti ja jotkut kauniit korvakorut. Pidän leopardi kuosista ja minulla oli joskus sellainen karvainen leopardi kuosinen kevyt takki. Rakastan pinkkejä tavaroita ja keräilen kaikkea mistä pidän. Voin yhtenä aikana esimerkiksi kiinnostua erilaisista kauniista lusikoita ja keräillä niitä itselleni. Kannatan laatua ja minusta kaikkein kallein kaupassa oleva tavara on aina se paras valinta ja haluan aina sen, sillä laatu maksaa ja se on fakta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Minulla on hyvät käytöstavat ja olen erittäin ystävällinen sekä mukava ihminen, mutta olen ehkä tyyliltäni hieman röyhkeä, sillä en välttämättä kiitä sinua aina ja saatan vain ottaa kysymättä jos jotain sillä hetkellä tahdon. Rentoudun jos huvittaa ja olen hiljaa jos haluan, vaikka paikalla olisi vieraita. Tykkään maata peiton alla ja peitto onkin minulle todella rakas asia.

Arvostan paljon asioita ja haluan luetella ne kaikki nyt tässä, että älä ihmettele, sillä niitä on todella paljon ja se on hyvä asia. Oikeudenmukaisuus, tunteet, hyvyys, rehellisyys, rakkaus, nöyryys, herkkyys, onnellisuus, toivo, usko, rohkeus, luovuus, järkevyys, tasa-arvo, kauneus, laatu, ystävät, älykkyys, viisaus, komeus, itsensä puolustaminen, selviytyminen, yrittäminen, empaattisuus, ystävällisyys, jalous, mahdollisuus, syntyminen, inhimillisyys, kohteliaisuus, kyvykkyys, persoonallisuus, potentiaali, vahvuus, voima, energisyys, normaalia, erilaisuus, lojaalius, uskollisuus, sydämellisyys, tyylikkyys, aitous, positiivisuus, optimistisuus, halukkuus, seksikkyys, mystisyys, avoimuus, rentous, reiluus, rehtiys, itsevarmuus, näyttävyys, kiitollisuus, ylpeys, perhe, lapset, vanhukset, sosiaalisuus, itseluottamus, terävyys, pätevyys, palkinnot, hienous, puhtaus, mielipiteet, ajattelevaisuus, antamisen ilo, ymmärtäväisyys, itsekunnioitus, into, käytöstavat, ilo, hauskuus, turvallisuus, hengellisyys, oikeamielisyys, oppimishalukkuus, johtajuus, myötätunto, nautinto, rauha, vapaus, terveys, naisellisuus, söpöys, kuuluisuus, varallisuus, aurinko, maapallo, luonto, kohtuus, intohimoisuus, päättäväisyys, eläimet, tulisuus, erityisyys, saavutukset, seikkailu, suosio, sisäinen harmonia, tieto, taito, hyväntahtoisuus, valta, itsenäisyys, seikkailu, kunnioitus ja elämä.

Eli toisinsanottuna arvostan ihan hirveästi asioita enkä osaa sanoa, että mitä noista arvostan kaikista eniten, koska en vain osaa päättää. Tietysti perusarvot kuten rauha ja vapaus ovat minulle ehkä kaikista tärkeimpiä jos pitäisi päättää noista. Lisäksi vielä hyvyys ja rakkaus. Myöskin minulle ominaista on arvostaa kunnolla positiivisuutta ja olen erittäin elämänmyönteinen ihminen ja tämänkin vuoksi arvostan elämää todella paljon. Elämä on kaikista upein asia!

Mainitsin olevani viisas ja sitä todella olenkin, koska ajattelen positiivisesti, olen hyvä ja olen optimisi. Arvostan elämää ja arvostan paljon kaikkea. Tiedän paljon ihmisen anatomiasta sekä avaruudesta ja minulta kannattaa kysyä neuvoa monista asioista. Rakastan paljon ihmisiä ja rakastan tulisesti. Olen lisäksi todella elämänkokenut ja kypsä nainen. Ystävällisyyskin on viisautta ja niin on oikeamielisyyskin.

Olen kokenut ihan hirveästi tuskaa ja sen kautta oppinut arvostamaan erityisesti nautintoa ja helpotusta. Sekä rauhaa ja vapautta. Minut on joskus vangittu ja vapauteni on tällöin viety. Minua on kaltoinkohdeltu niin pahasti, etten ole saanut pitkään aikaan ollenkaan rauhaa. Lisäksi minulle tärkeää on usko ja kahdella eri tavalla. Ensinnäkin pitää aina uskoa toista jos toinen ihminen sanoo olevansa hädässä, vaarassa tai pahassa tilanteessa ja toiseksi sitä on uskottava elämään ja itseensä, vaikka usko mielessäsi olisi kuinka tuhoutunut tahansa. En tiedä, että saako tähän kirjoittaa kokemastani kaltoinkohtelusta ja anteeksi jos rikon jotain sääntöjä, mutta minua on oikeasti kidutettu. Kidutus tuhoaa uskon, mutta viisauteni ansiosta selviydyin siitä. Ajattelin kokoajan vain myönteisesti enkä suostunut luovuttamaan kiduttajille, koska he toivoivat minun muuttuvan negatiiviseksi, jotta viihtyisivät katsellessa kuinka olisin mustasukkainen ja kateellinen nainen, mutta en ikinä muuttunut sellaiseksi.

Olen myös todella seikkailunhaluinen sekä tulinen ja intohimoinen. Rakastan samanlaisia ihmisiä, jotka ovat todella intohimoisia ja seikkailunhaluisia. Pidän ihmisistä, jotka rakastavat nautintoa ja maistavat kiellettyä hedelmääkin jopa. Minulla oli tätä kirjoittaessa todella määrätietoinen katse ja olen myös määrätietoinen.

Harrastuksiin kuuluvat lukeminen, kirjoittaminen, pukeutuminen, blogaaminen, kauneudenhoito, rentoutuminen, sisustaminen ja aloitan pian valokuvaamisen, kun saan järjestelmäkameran. Kirjoittaminen on niin ihanaa ja samalla voi haaveilla sekä unelmoida asioista ja optimistina sitä näkee niiden saavuttamisessa jopa toivoa. Haluan oppia kirjoittamaan vieläkin paremmin, sillä jotkut ihmiset kirjoittavat niin hyvin, mutta he varmaankin miettivät kaksi kertaa niitä kaikkia lauseita siinä tekstissä. Minä taas kirjoitan suoraan sydämestäni kaiken mitä kirjoitan. Lueskelen mielelläni mielenkiintoisia ja hyvin kirjoitettuja tekstejä mielessäni myöskin lisätä aina tietouttani asioista. Haluan todellakin olla viisaampi kuin olenkaan, koska aina voi viisastua lisää, sillä elämässä on niin paljon asioita. Haluaisin oppia bisnesnaiseksi enkä tiedä bisneksestä yhtään mitään ja siinä en siispä järin viisas ole.

Olen todella ylpeä itsestäni ja olen ylpeä myös isästäni, joka rakastaa minua maailman eniten ja auttaa parhaansa mukaan aina minua. Olen isintyttö todellakin!

Taitoihini kuuluu kuuntelemisen taito, auttamisen taito, kirjoittamisen taito, meikkaamiseen taito, iskemisen taito, hyvältä näyttämisen taito, positiivisuus, optimistisuus, luovuus, osaan todella pelata Simssiä, rakastamisen taito, nauttimisen taito ja huumorin taito sekä viihdyttämisen taito. Olen todella nopea oppimaan uusia asioita. Taidan arvostamisen erityisen hyvin ja yritän nähdä huonoissakin asioissa jotain hyviäkin puolia. Taidan positiivisuuden hyvin. Olen hyvä ratkaisemaan ongelmia. Minulla on hyvät keskustelutaidot ja olen hyvä ihmisten kanssa. Olen hyvä sovittelemaan sekä neuvottelemaan. Olen hyvä päättelemään loogisesti asiat. Minulla on hyvät myyntitaidot. Minä olen myös hyvä olemaan itsenäisesti ja olen huolehtivainen sen lisäksi. Omaan myös suunnittelutaidot.

Suunnitelmana on löytää rikas mies ja rakastua häneen ja, että hän rakastuu minuun. Tämän jälkeen pääsen näkyville. Minä olen mielestäni ansainnut tämän elämässä. Olen ansainnut julkisuutta, valtaa sekä rahaa, mutta minulla ei ikävä kyllä vielä ole näitä, joten jossain joku mättää, mutta se en ole minä joka tässä mättää. Ulkonäöstäni voin sanoa, että olen sen näköinen, että voisin olla hyvin kuuluisa sekä rikas julkkis.

Joten toivon, että täältä löytyisi se oikea, joka täyttää minun kriteerini ja, joka haluaisi rakastua minun kanssani sekä auttaa minut pinnalle. Älä ujostele tai ajattele minusta negatiivisesti jos täytät kriteerini, sillä se on sitten sinun menetyksesi.

Rikkaana voisin ostaa mitä vain, auttaa köyhiä, perustaa järjestöjä, ostaa ja vuokrata asuntoja, nauttia elämästä vieläkin enemmän, ostaa vaatteita ja kosmetiikkaa sekä edustaa itseäni parhaalla mahdollisella tavalla ja olla oikea brändi, jota luon kokoajan tässä.

Haluan lapsia tulevaisuudessa, mutta en ihan vielä, sillä haluan elää täysillä ja kokea vielä lisää ennen lapsia. Haluan olla paras mahdollinen äiti ja haluan oppia arvostamaan vanhemmuutta sekä enemmän vielä lapsia kuin mitä arvostan juuri nyt. Haluan oppia lisäksi ymmärtämään lapsia.

Suuri salaisuuteni on, että olen saavuttanut jotain sellaista mikä on täysin mahdotonta. En voi kertoa asiasta enempää, koska en vain voi... Kuulet kyllä joskus tämän salaisuuteni, sillä se vuotaa julki jonakin kauniina päivänä koko maailmalle. Olen hyvin voimakas ja tiedän sen, mutta juuri nyt tässä tilanteessa olen vain heikko. Löytäisinpä sinut, joka täytät kriteerini rinnalleni!

Sukupuoli
Nainen
Ikä
30 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Turku
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: