• motocat
  • 28 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii naisia ja muun sukup.

Etsinnässä jotain aitoa

Rauhallinen ja persoonallinen, mukava mutta ristiriitainen. Luultavasti jotain ihan muuta kuin voisi aluksi odottaa. Olen korkeakoulutettu enkä käytä juurikaan alkoholia. Maailmankatsomukseltani ennen kaikkea feministi sekä vasemmisto/liberaali hippi.

Asun kahden kissan ja yhden miespuolisen kämppiksen kanssa. Toimin yksityisyrittäjänä. Vapaa-ajalla harrastan liikuntaa kuntosalin muodossa ja moottoripyöräilyä. Pidän kovasti myös ruuanlaitosta ja kissojeni (sekä kaikkien muiden eläinten) hellimisestä.

Minulle on tärkeää että ihmiset ympärilläni kokevat olonsa turvalliseksi ja kunnioitetuksi. Minulla on paljon ystäviä, ja olen sosiaalisesti suhteellisen lahjakas vaikka olenkin enemmän intro- kuin ekstrovertti.

Mielestäni kommunikaatio on tärkein osa ihmissuhteita ja kanssani voi keskustella mistä vaan, aroistakin aiheista ilman leimautumisen tai tuomituksi tulemisen riskiä. En ole seurustellut juurikaan teini-aikojen jälkeen, ja haluaisin löytää vakaan ja tasapuolisen parisuhteen ajatuksissa luoda yhteistä elämää, jossa molemmilla osapuolilla on tilaa tehdä omaa juttuaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
28 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naisia ja muun sukup.
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Kaverini kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!