• Herquless
  • 61 vuotta
  • Riihimäki
  • Mies etsii naista

Herquless

Kuuskymppinen, kiltti, siisti, laajalla humorilla varustettu, puhe- ja kuullun ymmärtämis-taitoinen pojankloppi saatavana tutustumis-tarkoituksessa käyttöön samanhenkiselle, 45-65 vuotiaalle Tytölle🌹.
Minulla on paljon erityyppisiä harrastuksia, joista toivoisin jonkin sopivan myös sinulle, kerro omistasi ja mahtuisinko mukaan johonkin.?
Olen tanssi taitoinen, paheitakin löytyy, tupakoin, enkä sylje lasiinkaan, mutta alko ei hallitse, eikä häiritse elämääni, eikä työtäni, enkä ole "örveltäjä", osaan käyttäytyä myös nauttineena, muita päihteitä en ole kokeillut, enkä aiokkaan.
Kuvaa en vielä ole ennättänyt lisäämään profiiliini, teen sen myöhemmin ja parrakasta rumaa naamaa ennättää pelästyä myöhemminkin.
Mitään luurankoja minulla ei ole, olen elänyt vaiherikkaan elämän, josta varmasti riittää kysyttävää ja kerron kyllä ajan kanssa kysymättäkin, olen vapaa, en etsi mitään laastarisuhdetta, kiputilat on käsitelty, eikä ole mitään vanhaa suolaa joka alkaisi janottamaan.
Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä, tutustutaan ja katsotaan mihin johtaa, polku tää..Rehelliselle Naiselle Uskollinen kumppani.

Ikä
61 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Riihimäki
Millä mielellä
Etsintäkuulutus!
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 3 lasta
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!