Neliapila78, 45v

Hei Sinä!

Täällä tekstiä naputtelee iloinen ja hymyileväinen peruspositiivinen tyyppi, joka katselee tätä maailmaa realiteetit huomioiden välillä hiukan liiankin pinkkien lasien läpi. Olen kohtelias, toiset huomioiva, pohdiskeleva ja rehellinen ihminen. Avoin erilaisuudelle. Eläinrakas, vaikkei omaa lemmikkiä enää olekaan. Luonnossa tykkään liikkua, mutta marjat ja sienet jätän sinne 🙂!

Täältä etsin etenkin kaveruutta, toivottavasti ajan kanssa jopa ystävyyttä. Jotakin pysyvää. Pistän nyt ne pinkit lasit hetkeksi pois ja totean epäromanttisesti etten koe, että parisuhde olis pysyvää. Aito kaveruus on silmissäni ainakin pysyvämpää.

Seuraa kahvikupin äärelle, pitkille kävelylenkeille (tai rivakampaankin lenkkeilyyn), pyöräilemään, sulkapalloilemaan, pelaamaan tennistä, elokuviin, teatteriin, ravintolaan syömään tai parille, yökerhoon tanssimaan, keikoille livemusiikkia kuuntelemaan yms. Tai sitten vaan samalle sohvalle katselemaan rennosti jotain hyvää leffaa tai sarjaa 🙂! Kaikkea näitä ei tarvitse tehdä, mutta hyvä olis jos jotkut näistä asioista kiinnostaa 🙂!

Salossa asun, Turussa käyn töissä, joten seuraa etsin lähinnä täältä Varsinaisesta Suomesta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kahlaan läpi elämän ruuhkavuosia, on hoidettavaa sekä vanhemman että nuoremman sukupolven suhteen. Kalenteri ei siis ole aina avoin, mutta jokaiseen viikkoon mahtuu vapaitakin hetkiä.

Laita viestiä, jos tykkäisit tutustua!

Sukupuoli
Mies
Ikä
45 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Salo
Millä mielellä
Ystäväksi
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 2 lasta

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: