Sonny, 66v

Etsin älykästä ja sensuelliä leidiä

Olen rakastava ja läheisistäni välittävä helläluontoinen mies. Katson maailmaa uteliain silmin, valppaasti uutta janoten.

Minulla on positiivinen ja vahva luonne, näen aina enemmän mahdollisuuksia kuin esteitä. Vahva tunneälyni antaa minulle mahdollisuuden ymmärtää ihmisten julkilausumattomia ja alitajuisia tarpeita. Luotan tunteeseen ja intuitioon, kun teen päätöksiä. Tunneälyni on ohjannut minut rakastamaan, jopa palvomaan naistani. Naisia kohtelen aina rakkaudella ja suurella kunnioituksella kuin herrasmies. Naisissa on paljon viisautta, ja maailma olisi paljon parempi paikka, jos naisilla olisi enemmän valtaa. Angela Merkel on esimerkki aikamme suurimmasta johtajasta.

Olen älykäs ja pitkälle koulutettu, suoritin tutkinnot Helsingin Yliopistossa ja Aalto Yliopistossa. On ilo seurata aikaa, keskustella ja ihmetellä taidetta, musiikkia ja muuta kulttuuria sekä historiaa ja maailman tapahtumia.

Rakastan luontoa, nautin pitkistä kävelyistä ja metsä- ja vuoristoretkistä. Pidän koirista. Teen vapaaehtoistyötä ilmastomme hyväksi. Harrastan pyöräilyä ja johdan Suomen parasta pyöräilyjoukkuetta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olen intohimoinen mies, rakastan seksiä, erityisesti oman rakkaan kanssa, kunhan vain hän löytyy. Toivottavasti jaat ja tunnet samaa rakkautta. Etsin älykästä ja sensuelliä leidiä. Eiköhän tavata ja nautita yhdessä matkasta ja kyydistä.

And just about the same in English. I am loving and caring man, looking at the world with curiosity. Positive and strong mind, lots of emotional intelligence. I adore women, treat well with love and respect. I am well educated. I love nature, like to wander in woods and mountains. I am a passionate man, I like sex. I wish you like as well. Looking for a sensual lady. Let’s meet and enjoy of love together.

Sukupuoli
Mies
Ikä
66 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: