• Mies85Lohja
  • 36 vuotta
  • Lohja
  • Mies etsii naista

Mies85Lohja

174cm Savuton ja harvoin alkoholia juova sinkku , etsii seuraa tositarkoituksella tai uusia tuttuja sekä ystäviä.

Arki sujuu arkisissa askareissa ja koulu kiireiden parissa viimeistä vuotta opiskellessa. Rentoudun luonnossa kävellen ja elokuvien / sarjojen parissa , musiikkia kuunnellen , sekä eräs harrastuksistani on pc / konsoli pelaaminen. Jos tämän tapainen harrastus häiritsee voit suosiolla siirtyä seuraavaan profiiliin. Omalle kohdalleni tämän tapainen harrastus ei ole koskaan tullut parisuhteeni tielle.

Haussa savuton , lapseton ja lemmikitön sekä alkoholiton tai vähän alkoholia juova. Luotettava , avomielinen , keskustelutaitoinen , ymmärtäväinen nainen.
Jonka kanssa luoda yhteistä tulevaisuutta ja kokea tietyt asiat elämässä yhdessä ensimmäistä kertaa. Iso plussa jos olet kiinnostunut samoista asioista kuin minä ja arvostat läheisyyttä sekä koti-iltoja ja myös sitä että molemmilla on omaa aikaa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Takanani on yksi pidempi aikainen parisuhde joten "treffailu" taitoni ovat hieman ruosteessa , rehellisesti myönnettynä. Koska eron jälkeen olen keskittynyt vain kouluuni ja omaan elämääni. Mutta talvea kohti mennessä on ruvennut kaipailemaan parisuhde arkea.

Parhaiten minut saa kiinni Kik messenger tai email jos haluat tutustua paremmin.

Ikä
36 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Lohja
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!