• Neon_Horizon
  • 39 vuotta
  • Jyväskylä
  • Mies etsii naista
  • Paikalla

Monipuolinen kummastelija etsii kohtalotoveria

Moi!
Nappaako jokin seuraavista: syvät ja hyvät keskustelut, ulkoilu, luonto, taide, syöminen, huumori, musiikki, leffat/ohjelmat, rento ja kiireetön hengailu ja yhteiset koti-illat? Kenties biisin fiilistely saa meidät tanssimaan olohuoneessa, viestimme yhden illan pelkillä ilmeillä, tai ehkä lähdet toisinaan mukaani juoksulenkille (tai kävelylle)?

Tavoittelen jaetuista hetkistä, yhteisistä kokemuksista, kekseliäistä arkiseikkailuista, huumorista, huomioinnista, läheisyydestä ja henkisestä yhteydestä koostuvaa suhdetta.
Sopivan ihmisen kanssa ruoanlaitosta, pyöräretkestä tai kauppareissusta voi tehdä romanttisen tai hauskan kokemuksen.
Koetaanko elämää yhdessä ja luodaan juuri meille sopiva telepaattinen linkki akselilla tapailu --> parisuhde & kumppanuus?

Olen luova, avoin, rauhallinen, pohdiskeleva, keskusteleva, arkipyöräilevä (ei-tuomitseva) kasvissyöjä sekä savuton, harvoin alkoholia juova irtokarkkikulinaristi, introvertti kotikissa.

Supervoimiani: hierominen, sujuva kommunikoija; olen sinut itseni kanssa, puhun tunteista ja osoitan hellyyttä.
Lemmikkejä ei ole tällä hetkellä, mutta pidän eläimistä ja olen lenkeilläni innokas rusakkobongari. :)

Kiinnostuksiani ovat urheilu, kuntoilu, juoksu, ulkoilu, kotoilu, videopelit, sarjat, leffat, dokkarit, musiikki, kielet, kirjoittaminen, lukeminen ja valokuvaus.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Pisin suhteeni kouli minua monin tavoin ihmisenä ja isänä - tuomalla elämääni mahtavan pienen "tyypin", joka on versonut jo alakoululaiseksi asti. Sopuisan eron jäljiltä tyttäreni kasvutarina etenee yhteishuoltajuuden puitteissa vuorotellen.
Pidän lapsiarjen ja tuoreen suhteeni erillään, eli en ole esittelemässä heti lastani tai etsimässä hänelle äitipuolta/lapsenvahtia. =)

Treffiseurassa arvostan avoimuutta ja avarakatseisuutta. Voisimme tutustua esim. kahvin/teen ääressä, valokuvausretkellä tai paikallisten kaupunki- ja luontomaisemien vietävänä seikkaillen.

Ikä
39 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Jyväskylä
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!