• nasya89
  • 32 vuotta
  • Tampere
  • Nainen etsii naisia ja miehiä

Moikka!

Täällä ettimässä seuraa tositarkoituksella, mitkään säädöt ei todellakaan kiinnosta!

Mä oon vauvana suomeen adoptoitu nainen. bi.152cm. lihava, mutta sinut itteni kanssa. En muutu sun takia! Luonteeltani oon iloinen, hauska,huumorintajuinen, luotettava, rehellinen ja hiukan ujon puoleinen, mutta sekin on niin tapauskohtaista. Etenen mieluummin hitaasti, joten jos sulla on kiire tavata, nii en ole sulle oikea! multa löytyy tatuointeja ja lissää tulee varmasti. eläimii ei oo, mut toivottavasti joskus on. Lapsiakaan ei ole. Lapsia haluan pian, joten jos ne ei sun suunnitelmiin kuulu, niin voit ohittaa mut samantien. sun lapset ei ole ongelma. flirttaan jos mun viestit on täysiä!

sä voisit olla 26-40v mies mielellään pirkanmaalta, mutta myös muualta lähialueelta (bussilla/junalla max.2h/suunta) voi ottaa yhteyttä. En vastaa nuoremmille enkä vanhemmille! Sulle ei mitään sen tarkempia speksejä oo muuten kun että et polta, eikä alko ole ongelma. hyväksyt ihmiset sellasina ku ne on ja osaat puhua kiperistäkin asioista. sun ulkonäöllä ei oo väliä, se mitä sun pään sisältä löytyy, nii sillä on isokin merkitys! nallekarhumaisuus plussaa. Jos sulle ulkonäkö on kaikki kaikessa, jos poltat, haet seksiseuraa tai haluat tavata heti niin voit jättää lukemisen kesken.

Flirttaajat jos haluatte saada yhteyden, nii laittakaa viesti!En vastaa vain moi mitä kuuluu viestiin. kirjoitathan mielenkiintoisen viestin!En myöskään vastaa kuvattomien tai tekstittömien/tiedottomien profiiileidrn yht.otto yrityksiin!!!Ja kirjoita vain suomeksi! Only finland writing!!!

urheilee en sun seuraks pahemmin lähe, mutta uimaan, sulkapalloo pelaamaan, jätskille, syömään, kalaan, veneilee tai koiraa/kissaa rapsuttaa voin lähtee mielelläni!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

mun sydäntä lähellä on mm. tatuoinnit, jääkiekko, eläimet, ystävät/kaverit, perhe,musiikki, eläimet.

Ps. et saa mua mukaasi ulkomaille lämpimään, mulle riittää Ruotsi,Tallinna ja lähi maat, sekä kotimaan matkailu.

Ikä
32 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Naisia ja miehiä
Kaupunki
Tampere
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia pian
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!