• ap61
  • 61 vuotta
  • Tampere
  • Mies etsii naista

Oletkohan täällä?

Olisikohan täällä aikuinen nainen, ketä kiinnostaa ajatustenvaihto, ehkä enemmänkin? Avioliittoni on etääntynyt kämppissuhteeksi, josta on liian kauan sitten kadonnut tärkeitä asioita - läheisyys, kosketus, kipinä ... On kuitenkin syitä, miksi en nyt tahtoisi erota puolisostani, joten kaipa täältä etsimääni kutsutaan salasuhteeksi, fwb'ksi tms. Monien mielestä varmaankin tuomittavaa, mutta tässä tilanteessa en pidä pettämisenä.

Ehkä sinulla on samanlainen tilanne tai muuten haluat tutustua ... Deitti salli vain yhden vaihtoehdon ihannekumppaniksi - olisin kai yhtä hyvin voinut valita "ystäväksi" tai "keskusteluun".

En listannut tuohon alemmaksi ikärajoja tai muita oletuksia kehonmitoista tms. - eiköhän tärkein löydy korvien välistä ja "sydämestä". Harrastukseni &c. eivät varmaankaan ole identtiset omiesi kanssa, mutta sehän on vain kiinnostavaa - ainakin minusta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olen omasta mielestäni sopusuhtainen (188/<90). Olen savuton; oletko sinä, se on oma asiasi. Minulla ei ole alko- tms. ongelmia, huolehdin terveydestäni ja kunnostani. Asun Tampereen vieressä, mutta autolla pääsen helposti kauemmaskin. Toinen asunto on Eestin rantakaupungissa ja aika usein olen siellä.

Jos haluat tutustua, kirjoita/flirttaa. Vastaan, jos annat yhteystietosi. Jos mieluummin käytät jotain muuta kuin "tavallisia" viestimiä (sposti, puhelin/txt, Whatsapp), esim. kik, niin sitten opettelen sellaisen.

Ikä
61 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Tampere
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Kumppanini kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Varattu
Lapset
Minulla on 1 lapsi
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!